Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Testledare till Cerner i Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Testledare till Cerner i Göteborg på Randstad AB

Testledare till Cerner i Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du en Testledare som brinner för att skapa lösningar och designa test? Här har du möjligheten att vara med och göra skillnad och förbättra vårdsystem som är till nytta för hälso- och sjukvården i Sverige. Du kommer bli en del av ett team där man jobbar med de administrativa delarna kopplat till hela testprocessen. 

Den svenska hälso- och sjukvården genomgår för närvarande den största utvecklingen någonsin. Revolutionen av digitaliseringen är här och det förändrar hur vi lever våra liv och hur vården hanteras och samordnas. Cerner är ett av världens största företag inom hälsovård och digitalisering. De har över 30 000 anställda över hela världen som jobbar för att digitalisera och förbättra vårdsystem på olika sätt. I Sverige finns Cerner på tre platser, Stockholm, Lund och Göteborg. Just nu söker man efter en Testledare.   

Rollen som Testledare är ett uppdrag där du inledningsvis kan komma att få anställning hos Randstad Technologies men med ambition att på sikt gå över i anställning hos kund. Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 


ansvarsområde.

Arbetet som Testledare omfattar att från att skapa testplaner, testmaterial, ansvara för progress och kvalitetsrapporter, samt följa upp fel under kunds testaktiviteter. Tätt samarbete sker med kundens testledare, samt internt med andra projektmedlemmar inom Cerner.
 
 •  Följa standarder och processer enligt teststrategier och riktlinjer 
 • Upprätta dokument enligt processen
  •  Skapa testplaner för olika testtyper
  • Ansvara för att det finns testmaterial (testfall, testspecifikationer, checklistor, arbetsinstruktioner etc.)
  • Skapa mallar
 • Planera och genomföra testaktiviteter (acceptanstestning) tillsammans med kund vilket kan innefatta både tekniska- och funktionella test
 • Leda/delta i testutbildningar
 • Arbeta i testverktyg så som Test Issues, Test Builder och ReQtest
 • Ta fram risk och statusrapportering till testansvarig
 • Testfallsprogressrapportering inför genomföranden av testaktiviteter
 • Progressrapportering under testaktiviteter enligt process
 • Kvalitetsrapportering under testaktiviteter enligt process
 • Samordna felhantering för pågående testaktiviteter


arbetstider.

Heltid/Dagtid


kvalifikationer.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av likvärdig tjänst. Du är administrativt lagd och har praktisk erfarenhet av att designa test och arbeta med testverktyg. Har du jobbat med någon av de testverktyg som används idag är det starkt meriterande. (Test Issues, Test Builder, ReQtest) Som testledare har du goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. All dokumentation sker på svenska, sedan sker den mesta av kommunikationen internt på engelska. 

Vi lägger stor vikt vid personlighet. Egenskaper som noggrannhet och servicekänsla är viktiga ingredienser. Som person ser vi även att du besitter ett stort engagemang, hög ansvarskänsla och god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du trivs i en administrativ roll och är  kommunikativ och samarbetsvillig. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-10-27
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201360092