Jobbet Testledare med ekonomikunskaper till Sweco IT i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Testledare med ekonomikunskaper till Sweco IT i Stockholm publicerad av SWECO AB (publ)

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Sweco IT består i dagsläget av drygt 230 anställda. Verksamheten är uppdelad i ett antal enheter, Business IT Solutions, Engineering IT Solutions, IT Operation, IT Support samt ett Project Management Office. Större delen av Sweco IT är placerat i Stockholm men har medarbetare i ytterligare nio länder, främst inom supportområdet.

Din  huvudsakliga uppgift är att självständigt ta ansvar för att planera och driva det operativa testarbetet i större projekt i nära samarbete med huvudprojektledare. Till stor del kommer arbetet att kretsa kring Swecos ERP-system Maconomy och dess integrationer mot interna och externa system men även andra applikationsområden kan komma att bli aktuella.


ansvarsområde.

I rollen ansvarar du för att utforma teststrategier och testplaner samt driva testarbete. Tillsammans med övriga testledare förbättrar och utvecklar du testprocessen kontinuerligt. Du förväntas kunna styra och leda möten med samtliga intressenter kopplade till testarbetet.kvalifikationer.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av rollen som testledare i kombination med djupa ekonomikunskaper. Du är en god kommunikatör och van att leda möten med deltagare från olika intressegrupper, såväl från verksamheten som inom IT-organisationen. Du är väl förtrogen med applikationer och lösningar inom finans/ekonomi-området. Har du tidigare erfarenhet av att byta/implementera ekonomisystem så tycker vi att det är mycket intressant.  Även kunskap om ERP-system är starkt meriterande. 

Du har arbetat med etablerade testmetoder och har gärna praktisk erfarenhet av agila arbetssätt. Erfarenhet av testautomation är en fördel. Du har en relevant akademisk examen inom ekonomi eller IT och vi ser gärna att du har någon form av certifiering inom testområdet, t.ex. ISTQB. 

Sweco IT jobbar med frihet under ansvar varför det är viktigt att du är självgående och ansvarstagande. Du sätter höga kvalitetskrav både på dig själv och på din omgivning, med bibehållen ödmjukhet och lyhördhet gentemot dina kollegor. Förändringstakten inom Sweco är hög och det är viktigt att du är flexibel och snabbt kan byta fokus om så behövs.

Du är van vid att arbeta i större, gärna internationella, organisationer och använder svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Din huvudsakliga arbetsplats blir på Swecos huvudkontor på Kungsholmen även om resor kan förekomma.
Du kommer att få vara med på en mycket spännande och utmanande resa i ett globalt och expansivt företag som gör skillnad!ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Sweco med Randstad. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Bergström thomas.bergstrom@randstad.se, mobil 0725-362717. Ansök om tjänsten via www.randstad.se . Vi välkomnar din ansökan senast 2020-01-26.

Uppdragsgivare: SWECO AB (publ)

Ort: Stockholm kommun

Sista ansökningsdag: 2020-01-26

Kontaktperson: Thomas Bergström

Referens

201263789

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till