Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Testledare inom Bank och Finans jobb i Stockholm på Quest Consulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Testledare inom Bank och Finans på Quest Consulting

Testledare inom Bank och Finans

Quest Consulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Vi söker en Testledare med  gedigen erfarenhet av testledning i samband med affärsutveckling iaffärskritiska digitala kanaler som Internetbanker.

Som Testledare kommer du att arbeta tillsammans med andra ledare inom organisationen, planera och samordna tester är en del av din vardag. I rollen delas tiden mellan att förstå krav och göra tesplaner samtuppföljning det faktiska utförandet av tester, med andra ord ta ansvar för end-to-end.Likväl är det viktigt att ha en förståelse för teknik och olika miljöer och hurde tillämpas.

Som Testledare kommer du att  leda och planera tester över flera solitära team i tre olika SAFe-tåginom organisationen, samt tester mot/med produkt från extern part. Arbetet rören epic där dokument ska signerasdigitalt av kund. En lösning som bygger på nya integrationer, nya samarbetenmellan tågen vilket medför en ytterst komplex situation när det kommer tilltest.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att dokumentera och utföra testfall, planera och leda tester i komplex utveckling samt har erfarenhet av att leda tester ilösningar som spänner över flera system i både java och stordator. Vi tror att du har djupkunskap om såväl moderna som traditionella testmetoder samt erfarenhetav agil utveckling.
Utmärktsvenska i tal och skrift.

Det är meriterande med en bredkompetens inom test, testautomation och agil utveckling inom ramverket SAFE. Du får gärna ha erfarenhetav att haft rollen som Scrum Master, arbetat med Jira samt erfarenhet av uppdrag inom bank/finans eller försäkring.


Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post [ Email address blocked ]  

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.Om Quest Consulting

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3203