Jobbet Testledare inom Applikationsområdet Ekonomi & HR har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Testledare inom Applikationsområdet Ekonomi & HR publicerad av ICA

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vi behöver förstärka och vidareutveckla vår kompetens inom Ekonomigruppen och söker nu dig som är Testledare och vill vara med på vår digitaliseringsresa.

VUIT (Verksamhetsutveckling och IT) Ekonomi stödjer ICA Sverige med verksamhetsutveckling, IT utveckling och förvaltning av ekonomiapplikationer. Avdelningen har nära samarbete med våra kunder inom ICA Affärsservice, Apotek Hjärtat, ICA Banken, ICA Fastigheter samt ITS som ansvarar för ICAs infrastrukturlösningar. Utöver detta har vi ett mycket nära samarbete med ett flertal strategiska leverantörer/samarbetspartners. Just nu pågår många spännande aktiviteter i digitaliseringens spår och vi behöver därför förstärka gruppen med ytterligare en testledare som kommer att jobba både inom utvecklings- och förvaltningsuppdrag.

Vi jobbar med applikationer kopplade till Ekonomi & HR-området där vi har ett flertal standardsystem både On Premise och Saas. Vi har många integrationer till och från våra system varför stor del av arbetet kommer innebära test av dessa flöden.Arbetsuppgifter

Som testledare har du en nyckelroll i förvaltning & utveckling av applikationer inom Ekonomi & HR. Arbetet innebär att leda och planera arbetet avseende kvalificering, validering och testning. I arbetsuppgifterna ingår att skriva planer och protokoll, koordinera utförandet av tester samt skriva och sammanställa rapporter och avvikelser. Utöver detta kommer du även att ansvara för att koordinera och samordna de resurser som krävs för genomförandet av testningen och valideringen. Vi utför idag mest manuella tester, men kommer framöver fokusera mer på automatiserade tester.Din profil

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Du är noggrann, analytisk och strukturerad, samtidigt som du inspireras av flexibilitet och oväntade utmaningar. Du är en lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper till personer i din närhet. För att trivas i denna roll är du även en person som är praktiskt lagd, och har tidigare erfarenhet av ekonomisystem och vana av dokumentation. Vi arbetar enligt agila principer.

Krav:
- Dokumenterad erfarenhet av test och testledning av applikationer i förvaltning eller projekt, gärna med leveranser från externa leverantörer
- Goda kunskaper om testmetoder och testtekniker inom IT

- Erfarenhet av testautomation
- Praktisk erfarenhet av verktyg för krav och test
- Förmåga att granska affärsprocesser och krav för att säkerställa att de är mät- och testbara
- Flytande i svenska och engelska

- Erfarenhet inom detaljhandeln är extra meriterandeAnställningsform

TillsvidareanställningTillträde

Omgående, enligt överenskommelseKontaktperson

Marlene Öhman (Gruppchef VUIT Ekonomi), tfn: 072-220 0562Sista dag för ansökan

2019-10-18

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Referens

R0009078

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till