Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Testingenjör vid II-VI, Stockholm jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Testingenjör vid II-VI, Stockholm på TNG Tech

Testingenjör vid II-VI, Stockholm

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbeta med avancerad elektronik och nästa generations SiC-krafthalvledare som testingenjör hos II-VI i Stockholm.

För att möta den globala efterfrågan utökar vi nu vår R&D- och produktionsverksamhet med en testingenjör, vid II-VI (tidigare Ascatron) i Kista, Stockholm. Här kommer du att arbeta med elektrisk karakteriseringen av krafthalvledare i kiselkarbid (SiC) och utvecklingen av avancerade testmetoder i vår produktion.

Vi söker en nyexaminerad civilingenjör inom elektronik eller teknisk fysik och som har kunskap inom halvledarfysik. Tillsammans på II-VI utvecklar vi teknologin som behövs för en mer hållbar framtid inom fordons-, IT- och energisektorn.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med en historia av att vara ett litet start-up (tidigare Ascatron), och som idag är en del av ett globalt teknikföretag, får du arbeta på en innovativ och utvecklande arbetsplats i teknikens framkant.

Här får du:

  • Göra skillnad! Det finns inget "så här har vi alltid gjort". I stället uppmuntrar vi innovationer och trial-and-error, och tar lärdom från varje prototyp, experiment och upptäckt.
  • Arbeta med erfarna och engagerade kollegor som samarbetar, delar med sig av sina kunskaper och stöttar varandra.
  • Implementera forskning i riktiga produkter som kommer tillverkas och säljs globalt.
  • Bidra till en mer hållbar framtid! Vår SiC-teknologi minimerar förlusterna i kraftelektroniken till elektriska fordon, solceller och industrin.

Se fler lediga tjänster hos II-VI: [ Link removed ] FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som testingenjör är ditt huvudsakliga ansvar den elektriska karakteriseringen av SiC kraft-halvledare och utvecklingen av testmetoder för produktion.

Detta betyder:

  • Utveckling och underhåll av elektriska mätuppställningar. Dessa är i stor utsträckning baserade på probstationer för testning på skivnivå av högeffektsdioder och transistorer. Omfattar även mjuk- och hårdvarugränssnitt för att styra olika typer av mätutrustningar.
  • Elektrisk mätning på skiv- och komponentnivå. Hög spänning (> 1 kV), hög ström (<100 A), låg läckage (nA) och hög temp (<250 ° C).
  • Mätdataanalys med korrelation till komponentdesign och materialdata; inklusive skriptutveckling för datainsamling och analys.
  • Utveckling av testmetoder för produktion med hjälp av effektiva screeningtekniker.
  • Dokumentera arbetet, skriva lägesrapporter och instruktioner. Till exempel kvalitets-, utvecklings- och leveransrapporter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här kommer du samarbeta med ingenjörer inom andra områden, till exempel design, material, processning, kvalitet och tillförlitlighet samt projektledning. Rollen kräver att du arbetar på plats i Kista och att du talar och skriver engelska flytande.

Detta är en heltidstjänst och du rapporterar till gruppledaren för Device Development.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen drivs du av teknisk problemlösning. Här får du använda dina kunskaper inom programmering och elektronik, samt även din praktiska förmåga att lösa uppgifter relaterade till både hård- och mjukvara. Du arbetar på ett metodiskt och resultat-orienterat sätt samtidigt som du är en lagspelare med förmåga att snabbt förstå ny och komplex information.

Vi söker en nyexaminerad civilingenjör i mikroelektronik, elektroteknik eller teknisk fysik. Du har kunskap inom halvledarfysik och det är även en fördel om du har kunskap inom kraftelektronik och C ++ eller Python.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 

Rekommenderade jobb

Testingenjör vid II-VI, Stockholm
TNG Tech Stockholm Heltid
Processintegrationsingenjör till II-VI
TNG Tech Stockholm Heltidsanställd
Kvalitetsansvarig till II-VI, Stockholm
TNG Tech Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: C7610E5D47354D42AB164564345706C4