Jobbet Testingenjör till uppdrag på företag i norra Storstockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Testingenjör till uppdrag på företag i norra Storstockholm publicerad av ValueOne

Projektanställd-Visstidsanställd
Upplands Väsby

Arbetsbeskrivning

ValueOne söker en testingenjör för teknisk klimattestning och analysarbete till ett 6 månader långt uppdrag på ett företag i norra Storstockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast. För rätt person finns utsikter till fast anställning hos kund.

Om rollen

I rollen som testingenjör planerar du arbetet i klimatlaboratoriet. Ditt huvudsakliga ansvar är att utforma och utföra tester samt analysera och dokumentera testresultaten. Arbetet sker vid företagets anläggning i norra Storstockholm. Du ingår i företagets avdelning för validering och verifikation och kommer, förutom med dina närmaste kollegor, ha ett nära samarbete med personer inom olika projekt där laboratoriet används som resurs.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Planera laboratorierelaterat arbete
  • Skriva och granska protokoll och rapporter
  • Skriva och granska kvalitetsinstruktioner och metoder
  • Utföra tester enligt testprotokoll
  • Utföra praktiskt laboratoriearbete
  • Tolka och utvärdera mätdata från tester
  • Dokumentera arbetet på ett kvalitetsdrivet sätt
  • Hantera utrustning och metoder kopplade till laboratoriet
Din bakgrund

För att bli aktuell för uppdraget krävs att du har ett par års erfarenhet av en liknande roll och en eftergymnasial utbildning inom lämpligt område. Erfarenhet av testning, både administrativa och praktiska aspekter är ett krav. Du bör också ha kunskaper om kvalitetsarbete, känna till grunderna i kalibrering samt ha mycket goda färdigheter i Excel. Meriterande för uppdraget är kunskaper om mätning av temperatur och luftfuktighet, kunskaper om värme- och kylsystem samt erfarenhet av arbete i LabView. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att jobba i projektform och har god förståelse för kvalitetsstyrt arbete. 

Till dina personliga egenskaper hör god problemlösningsförmåga och analytiska färdigheter. Vidare har du god känsla för service samt är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är intresserad av förbättringsarbete och är duktig på att hitta praktiska lösningar. Flexibilitet och vana att jobba i en dynamisk och snabbrörlig miljö är en fördel. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.


Referens

valueone1175

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till