Jobbet Testingenjör till Semcon Mälardalen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Testingenjör till Semcon Mälardalen publicerad av Semcon

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Västerås
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Är du nyfiken på nästa steg i din karriär och har erfarenhet av testning? Vill du arbeta på ett innovativt konsultbolag och få möjlighet till utvecklande och breda uppdrag? Då kan rollen som Testingenjör passa dig!    
Vi söker nu konsulter till vår verksamhet i Västerås och Eskilstuna som vill vara med och utveckla Semcons erbjudande inom test och mjukvara då vi har hög efterfrågan på våra kompetenser inom området. Här blir du en del av ett härligt gäng som erbjuder en arbetsplats med god gemenskap och högt i tak där kunskapsutbyte och professionell utveckling står i fokus.  
Din roll  
I rollen som Testingenjör blir du en del av vår växande avdelning i Västerås och Eskilstuna och får möjlighet att arbeta med flera kunder inom olika branscher och projekt som varierar i karaktär och storlek. Du kan komma att arbeta både i in-house projekt som drivs från Semcons kontor, men också på plats hos våra kunder. I den här rollen som testare/ testledare kommer du att arbeta med testutveckling samt läsa och förstå kravhantering inom olika miljöer och plattformar. Uppdragen är varierande och du kan bland annat arbeta med implementering och utveckling av testfall och testautomatiseringslösningar. Rollen kommer att kräva att du kan planera för testning och se till att testerna genomförs. Du kommer ha breda kontaktytor och i rollen kommer du även att dokumentera och framföra resultat till intressenter inom organisationen.   
Vem är du?  
För att ta dig an rollen som Testingenjör tror vi att du är utbildad ingenjör eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat med kravhantering, test eller testledning inom mjukvaruutveckling i minst 2-3 år. Du har även erfarenhet av automatiserade tester. Vi tror du kommer att passa extra bra i rollen om du har erfarenhet av LabView och är bekant med scriptning.    
Vi tror att du som har ett intresse för både teknik, människor och problemlösning kommer passa bra på Semcon. Trivs du dessutom i ett öppet klimat där vi delar med oss av erfarenheter och kunskap kan Semcon vara rätta arbetsplatsen för dig. Vi är nyfikna på dig och vill gärna höra mer om vad du är intresserad av och vad du kan bidra med till vårt team!  
 
Ansökan och kontakt        
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan! I och med att tjänsten är utlyst under semestertider kan återkoppling komma att dröja fram till några veckor efter sista ansökningsdag. För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Area Manager Mikael Hagström på telefon 073-941 57 98 eller Team Manager Nadia Ghidoni-Dahl på telefon 070-416 05 05.    
Varmt välkommen med din ansökan!       
Sökord: Testingenjör, Test, Krav, testare, testledare, testautomation

Referens

145505

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till