Jobbet Testingenjör till Matthews Marking Systems, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Testingenjör till Matthews Marking Systems, Göteborg publicerad av Intenso Teknikrekrytering

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Testingenjör
Mölndal

Matthews Marking Systems söker dig som trivs i en miljö där du får arbeta med teknik i framkant, intressanta utvecklingsprojekt och spännande kunder i olika branscher.

Välkommen till vårt ”Center of Excellence” där du kommer att få samordna och utveckla våra testmetoder av komplexa delsystem till våra fantastiska system för industriell märkning. Vi erbjuder dig intressanta utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö.

'Jag har arbetat länge på Matthews Marking Systems och verkligen fått alla förutsättningar att utvecklats till den rollen som jag har idag. Här finns det utvecklingsmöjligheter för den som är framåt, det är väldigt högt i tak vad gäller idéer och förslag på förbättringar. Som arbetsgivare tar vi hand om våra anställda och vi värdesätter flexibiliteten mellan jobb och fritid. Det är mycket skratt och en väldigt lättsam stämning oss kollegor emellan.

Vi arbetar väldigt produktnära med innovativ teknik och ser resultatet av vårt arbete hela vägen från labbet till feedback från kunder. Det ger en härlig boost med energi! Eftersom teamet är ganska litet utgör den enskilda ingenjörens arbetsinsats en väldigt stor del av slutresultatet vilket även ställer krav på eget ansvarstagande och initiativförmåga.

Mitt ledarskap är intentionsbaserat med tyngd på individens ansvarstagande och kommunikation. Med intentionerna och syftet i ett projekt eller initiativ förlitar jag mig på medarbetarens eller teamets kompetens och initiativförmåga för att ta fram en lösning. Välkommen!'

- Johan Wendel, R & D Manager

Arbetsuppgifter 
Som testingenjör kommer du att ingå i ett utvecklingsteam och i nära samarbete med teamet arbeta med och ansvara för att; 
 • utveckla arbetssätt och metodik för test och verifikation inom ramen för våra utvecklingsprojekt
 • säkerställa att våra produkter uppfyller våra kunders förväntade krav på prestanda och tillförlitlighet
 • samarbeta och samverka i globala utvecklingsprojekt
 • ta fram testspecifikationer avseende hårdvara, mjukvara, mekanik och pneumatik samt kompletta system genom att vara involverad i samtliga steg i utvecklingsprocessen
 • genomföra test av kompletta system och ingående delar (elektronik, mjukvara, mekanik mm.)
 • analysera och dokumentera resultat och gemensamt med teamet komma fram till lämpliga åtgärder

Kvalifikationer
Din personlighet är viktig för oss! Vi ser att du är en kommunikativ, driven person med hög logisk förmåga och en känsla för ordning och reda. Du är nyfiken med en vilja att lära och utvecklas i din yrkesroll. Du är trygg i att arbeta självständigt men är även en lagspelare som tillsammans med andra kollegor arbetar aktivt mot att uppnå gemensamma mål. Vi tror att du känner igen dig på följande: 

 • Ingenjör eller motsvarande med några års erfarenhet av systemtestning
 • Nyfiken med ett brett teknikintresse och ett strukturerat arbetssätt
 • Grundläggande kunskaper i mjukvara så som scripting och kommunikationsprotokoll är meriterande
 • Stark verbal och skriftlig kommunikationsförmåga både på svenska och engelska
 • God förmåga att på ett pedagogiskt sätt kunna dokumentera och förmedla resultat och specifikationer till dina kollegor

Kontakt och ansökan
Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Mattias Lyckberg på 0733-336080. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Matthew Marking Systems
Matthews Marking Systems är en global leverantör av system för industriell märkning för bland annat identifikation, varumärkning (branding) och spårbarhet. Matthews Marking Systems Sweden AB grundades 1978, då Swedot AB, genom att då utveckla och patentera världens första kontaktlösa bläckstråleskrivare. Vi är idag ett ”Center of Excellence” för produktutveckling och innovatörer för vår unika MPERIA produktplattform. Matthews Marking Systems är en del av Matthews International, ett företag med över 12 000 anställda över hela världen med huvudkontor i Pittsburgh, USA. I Sverige är vi ca 65 personer inom utveckling, produktion, inköp, försäljning och eftermarknad. Som ett led i vår strävan att fortsätta vara en pålitlig leverantör av högklassig utrustning söker vi nu en testingenjör till vår utvecklingsavdelning i Mölndal.

Läs mer på [ Link removed ]

Sökord: testingenjör, systemtestning, test, verifikation, elektronik, mjukvara, hårdvara, ingenjör.  

J2W: CB2

Referens

0601686f2ab0449aa18d254045ec38

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till