Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Testingenjör till globalt säkerhetsföretag jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Testingenjör till globalt säkerhetsföretag på Framtiden

Testingenjör till globalt säkerhetsföretag

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid
Nu söker vi efter en junior testingenjör till det nybildade plattformsteamet hos ett globalt företag! Här har du möjligheten att samla på dig en mängd värdefulla erfarenheter. För dig som önskar erbjudet företaget goda möjligheter att på sikt utvecklas ytterliga eller kanske avancera inom organisationen.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I dagsläget arbetar företaget med många kundanpassade produkter men när efterfrågan ökar kommer det finnas ett större behov av en bredare mer standardiserad produktkatalog. Det är här du som juniora testingenjör blir en viktig pusselbit i det långsiktiga arbetet!

I rollen som junior testingenjör kommer ingen dag vara den andra lik då du kommer arbeta med testning både i linjearbete och projektform. Du kommer arbeta både i testlabb och landskap. Du får här möjligheten att bli väldigt bred i din roll och skapa ett brett kontaktnät inom organisationen då du får arbeta både med din avdelning samt med andra mjukvarunära och hårdvarunära avdelningar. I arbetet kommer du få möjligheten att vara kreativ genom att exempelvis finna nya vägar för att provocera fram avvikelser genom dina tester. Du får möjligheten att arbeta på ett metodiskt sätt och utvecklas i ingenjörsrollen.

Du kommer tillhöra en helt ny arbetsgrupp om ett tiotal medarbetare. Ert huvudsakliga ansvara kommer bestå av att vidareutveckla och förvalta företagets produkter över tid. Teamet består av medarbetare som rekryterats både internt och externt. Alla i teamet har olika erfarenheter och infallsvinklar med sig, vilket ger dig möjligheten att ta del av olika idéer och utvecklas i din roll.

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag och har verksamhet runt om i världen. Företaget erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik. Nu befinner sig företaget i en expansiv fas och behöver rekrytera nya medarbetare.

Du får möjligheten att arbeta i en dynamisk miljö, där arbetsglädje och samarbete värderas högt. Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kommer vi att göra en säkerhetsprövning på våra kandidater.

DIN PROFIL
Nu söker vi efter dig som vill utvecklas i rollen som ingenjör och som har en förmåga att kunna arbeta med test och felsökning på ett strukturerat sätt. Du gillar att få arbeta med problemlösning och kan vara kreativ i ditt arbetssätt då du ska kunna identifiera både nya problem och lösningar. Du har ett öga för vilka arbetsuppgifter som kan behöva prioriteras för stunden. Du har ett inre driv att vilka finna nya idéer och lösningar och att komma framåt i ditt arbete.

Krav för tjänsten
  • Civilingenjörsexamen alt. magisterexamen inom datateknik/elektroteknik/motsvarandra
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Militär bakgrund
  • B-körkort

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma och tillsättas så snart vi funnit rätt kandidat, välkommen med din ansökan redan idag!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000077277084