Jobbet testingenjör till Getinge Sterilization har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

testingenjör till Getinge Sterilization publicerad av Getinge Sterilization AB

Deltidsanställd
Getinge

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

För vår kund Getinges räkning söker vi nu en testingenjör till ett konsultuppdrag som löper över fyra månader. Som testingenjör kommer du att analysera kravställningar och designa testspecifikationer för att säkerställa att ställda krav uppfylls. Du kommer även att utvärdera testresultat och se till att det finns spårbarhet mellan krav och verifieringsbevis. Då vi är en liten grupp så kommer arbetsområdena att vara breda. Vi arbetar med mjukvarutestning, riskhantering, mekanisk prestanda, uppfyllnad av diverse standarder samt validering för att nämna några områden. Utöver de projektbundna uppgifterna så finns det ett antal linjeuppgifter som vår grupp utför. Kalibrering av mätinstrument, hantering av testobjekt, dokumentstruktur etc. Som testingenjör får man en utmärkt helhetsbild av hur alla delar och system i maskinerna fungerar, vilket ger oss en stor möjlighet att stödja resten av avdelningen med utvecklingsarbete och problemlösning.


ansvarsområde.

• Analys av kravställning såsom: Testbarhet, relevans, tydlighet, motstridighet etc
• Framtagning av testspecar och koppling av testfall till kravställning
• Exekvering av testspecar och experimentell testning
• Upprätthålla en komplett spårbarhetsmatris för produkter
• Interagera och med en öppen dialog kommunicera med projektledare, teknisk ledning och övriga kollegor för att säkerställa att kravbilden för en produkt är tydlig och gemensam för alla intressenter
• Delta i granskningar, t.ex. inför överlämningar mellan avdelningar eller vid projekt gates, för att säkra ett korrekt och riktigt tekniskt underlag
• Aktivt och med nyfikenhet delta i övrig R&D verksamhet (t.ex. andra projekt eller utbildningar) för att nå kontinuerligt lärande och kunskapsinhämtning
• Dokumentera tekniska utredningar och sammanställa verifieringspaket i rapporter
• Tolka och verkställa standarder relevanta för produkterna
• Kontinuerligt säkerställa efterlevnad av vårt QMS och gällande kravspecar för produkterna som utvecklas


arbetstider.

Omfattning: Heltid, 4  månaders konsultuppdrag via Randstad Engineering
Placering: Getinge


kvalifikationer.

Personen vi söker har ingenjörsexamen (Kandidat- eller Magisternivå) med inriktning Mekatronik, El eller Maskin samt har några års erfarenhet av test och verifieringsarbete. Då uppdraget är på fyra månader söker vi en relativt erfaren person som kan komma in i arbetet och vara självgående på kort tid.  Erfarenhet av LabView och National Instruments produkter är meriterande, då det är en väldigt flexibel teknikplatform som vi strävar efter att börja använda.

I övrigt så behöver du vara strukturerad och analytisk då kravmassan på produkterna är omfattande och i många fall överlappande. Det finns stor möjlighet att reducera testmängden genom att skriva testfall som täcker likvärdiga krav från olika håll.
Vi förutsätter att du behärskar svenska och vårt koncernspråk engelska mycket väl i tal och skrift.

Som person är du en resultatinriktad, drivande och öppen lagspelare med en god förmåga att kommunicera såväl inom bolaget som med externa intressenter. Du är strukturerad, kostnadsmedveten och nyfiken på att hitta optimala tekniska lösningar till våra produkter.


ansökan.

Sista dag att ansöka är 2020-10-09, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Referens

201303897

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till