Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Testingenjör till attraktiv arbetsgivare inom fordon! jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Testingenjör till attraktiv arbetsgivare inom fordon! på Framtiden

Testingenjör till attraktiv arbetsgivare inom fordon!

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Nu har du möjligheten att arbeta som testingenjör/riggingenjör i en teknisk innovativ miljö hos en av våra attraktivaste kunder. Låter det spännande? Ta möjligheten och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:
I din yrkesroll så kommer du verka i ett av företagets labb, där du arbetar med test av de inverters som styr elmotorn på fordonet. Du kommer hantera en avancerad testutrustning, där det i rollen ingår både att starta upp och köra testcellerna - men även löpande felsökning.

Även planering av testverksamhet ingår i rollen samt analys av provdata och följaktligen skapa rapporter för beställande avdelningar att ta del av. Inledningsvis i din anställning så kommer du ladda ner färdiga koder för test i riggen, men allt eftersom du blir mer varm i kläderna – så ges du mer komplexa och avancerade arbetsuppgifter att ansvara för. Detta är en roll för dig som vill lära och utvecklas i en roll som ligger i framkant vad gäller innovativ teknik inom fordonsindustrin!

Om företaget:
Mer information ges vid intervjutillfället.


Din profil:
Vi ser att du är en driven ingenjör som är kommunikativ och arbetar väl i olika gruppkonstellationer. Vidare är du initiativrik och räds inte att komma med egna förslag på lösningar. Vi ser även en fördel i att du inte räds att arbeta ”hands-on” med kablage och liknande då det kan vara förekommande.

Utöver ovan nämnt ser vi att du innehar:  

- Högskole- eller civilingenjör med inriktning el/mjukvara, mekatronik eller likvärdigt
- Engelska i tal och skrift
- Goda kunskaper i antingen Matlab och/eller Python
- Grundläggande kunskaper i ellära


Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Start: snarast
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 – 036 12 32
[ Link removed ]

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000036491872