Jobbet Testingenjör sökes till internationellt företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Testingenjör sökes till internationellt företag! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning


Har du ett stort intresse för teknik och elektronik? Vill du arbeta med problemlösning tillsammans med kompetenta kollegor? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att utveckla testsystem för produkter som levereras till både interna och externa kunder. På sikt kommer du även arbeta med att förvalta testsystem. Du är med i hela processen och kommer arbeta med design, konstruktion, montage, programmering och dokumentation utifrån kundens specifikation. Du kommer arbeta både i team och självständigt och till en början kommer du få en mentor som stöttar dig under din första tid på företaget.

Om företaget
Vår kund arbetar med att tillverka kretskort och elektronikprodukter. De har verksamhet i hela världen och erbjuder otroliga utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Skallkrav: - Högskoleingenjör med intriktning elektronik, elektroteknik eller motsvarande - Programmeringskunskap från utbildningen - Kunskap i analog och digital elektronik - Svenska och engelska i tal och skrift Meriterande: - Kunskap i Labview - Kunskap i Teststand - Arbetslivserfarenhet av liknande arbete - Körkort B Vi söker dig som är driven och vågar ta eget initiativ för att nå dina mål. Ingen dag är den andra lik, vilket innebär att det krävs att du är strukturerad och flexibel i ditt arbete. Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och elektronik.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Placeringsort: Västerås Omfattning: Heltid, tillsvidare Lön: Enligt överenskommelse Start: Enligt överenskommelse Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Skicka därför in din ansökan redan idag!

Referens

21253

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till