Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Testingenjör sökes till ett globalt bolag i Västerås jobb i Västerås på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Testingenjör sökes till ett globalt bolag i Västerås på Framtiden

Testingenjör sökes till ett globalt bolag i Västerås

Framtiden Västerås, Västmanlands län Heltid
Testingenjör sökes till ett globalt bolag i Västerås!

Just nu söker vi efter dig som har ett stort intresse för teknik och elektronik! Vill du dessutom arbeta med problemlösning tillsammans med kompetenta kollegor? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Välkommen in med din ansökan redan idag!


DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som testingenjör kommer du att vara med och utveckla testsystem för de produkter som vår samarbetspartner tillhandahåller sina kunder. Du kommer att vara delaktig i hela processen och arbeta med design, konstruktion, montage,
programmering och dokumentation utifrån kundernas specifikationer. I den här rollen kommer du att ingå i ett team på ca 15 andra testingenjörer.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner arbetar med att tillverka kretskort och elektronikprodukter. De är verksamma runt om i världen och erbjuder otroliga utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. I Västerås är dem ca 300 anställda och totalt är dem ca 3000 anställda runt om i världen.

DIN PROFIL
För att lyckas i den här rollen ser vi att du behöver ha ett intresse för teknik och elektronik. En civil- eller högskoleutbildning inom teknisk fysik, elektroteknik, datateknik, robotik eller liknande.
Som person ser vi att du behöver vara driven, ansvarstagande och strukturerad.

Kompetenskrav
Civil- högskoleutbildning med relevant inriktning.
Elektronikintresse
Kunskaper inom programmering
Flytande svenska och engelska  i tal och skrift.

Meriterande
Arbetat som testingenjör
Arbetat i TestStand
Tyska i tal och skrift


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum:  Enligt överenskommelse
Ort:              Västerås
Arbetstider:   7-16 (flexibelt)
Omfattning:  100%  

Civil- högskoleutbildning med relevant inriktning. Elektronikintresse Kunskaper inom programmering Flytande svenska och engelska  i tal och skrift.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000050025944