Jobbet Testingenjör med intresse för världsledande teknologi har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Testingenjör med intresse för världsledande teknologi publicerad av Skill

Heltidsanställd
Mjölby

Arbetsbeskrivning


Vill du jobba på ett företag som drivs av innovation och säkerställa att framförallt mjukvaran når företagets högt ställda kvalitetskrav? På Väderstad händer det mycket och som testingenjör får du en nyckelroll i att utforma hur testerna ska se ut och genomföra dessa. Vi fortsätter att revolutionera lantbruket med världsledande teknologi och produkter – häng med på resan!

Om företaget
Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i framkant vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nya koncept. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad Holding AB som ägs av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstad Gruppen har cirka 1200 medarbetare och omsatte 2,4 miljarder kronor år 2017 Att ständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste tradition som familjen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks i Väderstads eget växthus - den high-tech-präglade utvecklingsavdelningen. Här får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Vi är stolta över att skapa maskiner som förser världens befolkning med livsmedel. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller såväl teknikutveckling som att vara en attraktiv arbetsgivare. Avdelningen System & Component består idag av 22 medarbetare som utvecklar och underhåller styrsystemen på Väderstads maskiner och ingår som en del i produktutvecklingsavdelningen med totalt ca 140 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Som testingenjör hos oss på Väderstad kommer du primärt arbeta med testning och kvalitetssäkring av mjukvaran i våra inbyggda system, men också av en del hårdvara. Du kommer vara med och utarbeta hur testmiljön ska vara utformad och arbeta med regressionstestning. Eftersom vi befinner oss i fronten när det gäller styrsystem för jordbruksmaskiner betyder det att nya idéer är nödvändiga och innovation tillåts att ta plats. Du kommer vara del av hela kedjan från produktidé till test på fysisk maskin. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara följande:
• Kontinuerligt utveckla och underhålla testramverk för att realisera manuella och automatiska testfall
• Skapa samt exekvera manuella och automatiska testfall
• Underhålla miljön kring exekvering av automatiska testfall
• Utveckla testprocessen och testmetoder för att snabba på utvecklingstakten
• Dokumentera testresultat och ge feedback på resultatet
• Vara med och bygga upp en Continuous Integration miljö Du kommer samarbeta med nuvarande testingenjör och vara betydande del av System & Component avdelningen.

Din profil
Eftersom vi har en väldigt välfungerande grupp med härlig stämning så lägger vi stor vikt vid din personlighet. Hos oss blir du del av ett drivet och initiativrikt gäng dom inte är rädda för att komma med nya idéer. Tillsammans äter vi frukost, möter utmaningar och firar våra framgångar. Vi önskar att våra nya kollegor är av samma virke och trivs i en sådan miljö. Utöver de personliga egenskaperna tror vi att du har en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå. Du har ett genuint intresse för test och kvalité och har arbetat ett par år med mjukvara och felsökning. Vi tror att du är lyhörd för detaljer och har ett långsiktigt kvalitetstänk i ditt arbete. Eftersom att Väderstad arbetar som en global aktör så behärskar du engelska väl både i tal och skrift. Mer konkret ser vi att du har goda kunskaper i:
• C/C++
• C#
• .NET
• Vector CANoe
• Testramverk
• CANBUS/ISOBUS Övrigt meriterande:
• Mjukvaruutveckling i iPad, Mac OS, Linux och Windows
• Erfarenhet av Jenkins
• Erfarenhet av testning och felsökning
• Erfarenhet av testmiljöer i form av hardware in the loop (HIL)
• Erfarenhet av testmiljöer av elektronik och hårdvara

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Väderstad med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Gilén, 013-473 20 65 alt. pehr.gilen@skill.se eller Pontus Lundquist på 013-32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se

Referens

3811

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till