Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Testingenjör inom mjukvara till världsledande företag jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Testingenjör inom mjukvara till världsledande företag på Framtiden

Testingenjör inom mjukvara till världsledande företag

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid
Vi söker nu en mjukvarutestare till vår kund som är världsledande inom avancerade system och utbildningsmaterial för försvar och säkerhet. Ett spännande uppdrag med stora möjligheter att både utveckla dig själv och testförfarandet samt växa inom företaget.

Om rollen
Som mjukvarutestare hos vår kund kommer du att jobba med systemtestning av spännande teknikprodukter till en global marknad. Du kommer att jobba agilt i team för att skapa helhetslösningar åt kund. Arbetet som mjukvarutestare sker i projektform i varierande storlek och längd. Du kommer även att jobba med kodtestning, C-programmering och att bygga upp automatiserade testfunktioner och processer. Du kommer att utföra testning av mjukvarunäratjänster i både PC- och hårdvarumiljö i ett nära samarbeta med utvecklingsavdelningen. All dokumentation sker på engelska. Det kan förekomma resor både inom Sverige och utomlands då du behöver testa system ute på fält. Du kommer att få börja jobba skarpt i projekt omgående.

Om företaget
Vår kund är världsledande inom avancerade system och utbildningsmaterial för försvar och säkerhetssektorer. En stor del av verksamheten är internationell tjänsteverksamhet. Huvudkontoret i Huskvarna har en hög andel akademiker och är till stor del inriktad på att utveckla nya komplexa tekniska system. Här får du möjlighet att vara med och utveckla morgondagens teknik. Du får vara med under hela processen från start till färdig produkt. Det finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Mer information om kunden ges vid intervjutillfälle.

Din profil
Du har ett brinnande intresse för testning och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du prestigelös, nyfiken, frågvis samt drivande och engagerad. Du ska vara kommunikativ, initiativrik och självgående. Trivs lika bra att arbeta ensam som i grupp.


Skallkrav
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen med inriktning mot inbyggda system eller liknande

Meriterande
  • Erfarenhet av likande arbetsuppgifter sedan tidigare.
  • Militärbakgrund

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid
Ort: Jönköping

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000044393152