Jobbet Testingenjör för produktion har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Testingenjör för produktion publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

VILKA ÄR VI?
Axis uppfann världens första nätverkskamera 1996. Vi har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning och intelligenta säkerhetslösningar och levererat en rad banbrytande produkter. Vi ser nu fram emot att bana väg för många fler! Vi ger miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidrar till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Just nu söker vi en testutvecklare för våra produktionstestsystem.

VAD KOMMER DU ATT ARBETA MED?
Axis har sitt utvecklings-centra i Lund, där merparten av all produktutveckling sker. När produkten är färdig att nå marknaden, sätts den i produktion och det gör vi tillsammans med våra kontraktstillverkare, som ligger runt om i värden. För att kunna massproducera våra komplexa produkter behövs smarta produktionssystem som ser till att varje kamera är optimerad och håller hög kvalitet när den når våra kunder.

Axis har en bred produktportfölj och våra testsystem täcker ett brett spektrum av olika funktioner såsom bildkvalitet, ljudkvalitet, radar, sensorer och motorer.

I din roll som produktionstestingenjör ansvarar du för att säkra att hela kedjan av olika tester i produktionen är uppbyggd på ett effektivt sätt. Du jobbar tätt tillsammans med dina kollegor inom vår avdelning PET (Production Engeineering and Technologies) och R&D. Själva testmetoderna utvecklas till stor del av kollegor inom PET medan din roll blir att integrera elektronik, mekanik och testmjukvara och säkra att alla delar fungerar optimalt tillsammans. I rollen kommer du att jobba i våra produktutvecklingsprojekt och följa våra nya produkter från koncept till massproduktion.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Att planera och driftsätta hela produktionssystem och med hjälp av dina kollegor säkra att våra testsystem är optimerade och kvalitetssäkrade.
  • Integration av hårdvara och mjukvara i nya testsystem.
  • Konfigurering av testsekvenser i National Instruments Teststand
  • Agera beställarfunktion på den hårdvara som kan tänkas behövas för testsystemen (som till exempel mekaniska fixturer, kretskort och liknande)

VEM LETAR VI EFTER?
Vi tror att du är en praktiskt lagd ingenjör som är nyfiken, ansvarstagande, strukturerad och metodisk. Du drivs av att strukturera upp problem och hitta smarta lösningar på komplexa problem. Du har en teknisk bredd, och föredrar att jobba med helhetslösningar och många olika tekniker och metoder, snarare än att djupdyka i specifika problem. Kommunikationsförmåga är A och O eftersom vi jobbar i team och även behöver kunna överföra vår kunskap till våra kollegor på de olika fabrikerna. Arbetet innehåller mycket frihet under ansvar så du har initiativförmåga och uppskattar att driva saker självständigt.

Vidare så har du:

  • Ingenjörsexamen inom elektronik, teknisk fysik, maskinteknik eller motsvarande.
  • Grundläggande kunskaper inom programmering.
  • Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat

Kunskaper inom National Instruments TestStand och elektronikproduktion är ett plus och har du 3-5 års erfarenhet av industrialisering eller produktutveckling är det meriterande.

Arbetet innehåller ca 30 resdagar per år, då vi ofta är på plats under driftsättningen av våra system på fabrikerna.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Axis har blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare. Hos oss får du jobba I en dynamisk miljö med professionella och motiverade kollegor. Vi är inne i en expansiv fas, vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. Du kommer att arbeta med en bred produktportfölj, vilket gör arbetet både varierande och utmanande!

ANSÖK NU!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Nordén på 046-272 34 91

Referens

R-116170

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till