Jobbet Testingenjör - Small Solution har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Testingenjör - Small Solution publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2396

Hej!

Axis testorganisation genomgår en spännande utveckling och växer ständigt. Vi på Small Solution Test arbetar tätt tillsammans med utvecklarteam för att ta fram end-to-end lösningar som knyter ihop slutanvändare med vårt växande utbud av kameror och annan hårdvara. I vårt team är du med och utvecklar Windows applikationer, diverse webbverktyg och mobila applikationer för att paketera hela lösningar. Vi arbetar agilt, och som testingenjör på Small Solution Test, ingår du i ett agilt-team som kontinuerligt levererar förbättringar till våra lösningar.

Titta gärna på https://youtu.be/7E6K8vriers för att få en inblick i hur det är att jobba som testare hos oss.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som vill nå framgång med andra, är van vid att tänka i Use Case, samt brinner för kvalitet och god användarupplevelse i alla sammanhang. Du är driven, nyfiken, genuint intresserad av teknik och gillar att dela med dig av din kunskap till andra.

Du har en relevant utbildning på högskolenivå och har minst ett par års erfarenhet av applikationstestning i en agil miljö. Du har goda färdigheter inom nätverkskommunikation och grundläggande programmeringskunskaper. Det är även meriterande om du har erfarenhet av något av Python, Molnlösningar, API testning och testautomation.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Vi har vår utveckling samlad här i Lund. Det gör att du lätt kan se helheten och få en bra insikt i vad andra team och avdelningar gör och på så sätt se vilken påverkan du har i det stora hela. Vi är måna om att vara öppna, arbeta över organisatoriska gränser och att dela med oss. Vi tror på innovation och självgående team där det finns stor frihet för individen. Utvecklingsmöjligheterna är stora och vi står för ett socialt och öppet arbetssätt med mycket interaktion och samarbete.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Darko Koracevic, på telefon +46 46 272 1800.

Referens

2137541

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Liknande jobb

Mätingenjör till PK Road Lund StudentConsulting
Teknisk säljchef till NEOLund Lund Academic Work
Episerver-utvecklare Malmö Nigel Frank International
Sociala Media Researcher Malmö E-commerce recruit
Kundtjänstmedarbetare Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Sales engineer trainee till Festo Malmö Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till