Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Testingenjör - Mobilapplikationer job in Lund at Axis Communications

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Testingenjör - Mobilapplikationer på Axis Communications

Testingenjör - Mobilapplikationer

Axis Communications Lund, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du en teknisk testare med stort intresse för applikationer och kunder? Gillar du att fundera ut hur man på bästa sätt säkerställer kvalitén i releaser? Nu har du möjligheten att få jobba som testingenjör i ett av våra agila team inom mobilapplikationer.

Ditt framtida team
Du kommer att vara en del av ett agilt team om 5 personer med varierande kompetenser inom iOS, Android och molnbaserade tjänster. Vi jobbar nära varandra vilket gör att vi har ständigt utbyte av kunskap och bidrar till varandras utveckling.
I vårt team är du med och utvecklar mobilapplikationer och diverse molntjänster som knyter ihop slutanvändare med vårt växande utbud av kameror och annan hårdvara. Detta ställer höga krav på samarbetsformer, med tvärfunktionella och agila team som tar fram en helhet för slutanvändarna.

Din Roll
Nu söker vi en testingenjör som brinner för test och kvalitetsarbete i en DevOps miljö. Du kommer samverka med de andra testarna och utvecklarna i verksamheten för att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för säkerställande av kvalitén i våra releaser. I arbetet ingår också att analysera användarbeteende och jobba tätt ihop med våra slutkunder för att lära oss mer om hur våra produkter och lösningar uppfattas. Det innebär att du har en stor möjlighet att påverka slutprodukten!

Vem är du?
För att trivas i rollen ser du, liksom dina teamkollegor, vikten av att samarbeta med andra och du är öppen både för att ta in andras kunskap och att dela med dig av din egen. Att få jobba tillsammans med andra drivna, kompetenta och teamfokuserade kollegor ser du som en möjlighet. Problemlösning är någonting som verkligen triggar dig och du brinner för att hitta och prova nya lösningar. Vidare är du taggad på att vara med och driva testningen framåt! Vi ser att du är högskoleingenjör eller civilingenjör inom relevant område.

Som tillägg till ovan ser vi gärna att du har;

  • Erfarenhet och intresse av mjukvarutestning i applikationer
  • Kunskaper inom automatiserad UI testning
  • Har kunskap eller intresse av Swift, Kotlin eller Python

Vad kan Axis erbjuda dig?
Hos oss får du arbeta med kollegor med kompetens från olika delar av organisationen, vilket är berikande och underlättar kompetensspridning. Det finns också stora möjligheter till kompetensutveckling och att utvecklas åt det håll man själv är intresserad av. Vi tycker att god kundkännedom är viktigt och därför har vi ett antal initiativ där vi låter ingenjörer jobba nära några slutkunder som vi jobbar tätt ihop med för att lära oss mer om hur våra produkter uppfattas.

Axis som företag tror på en diversifierad arbetsstyrka. Vi vet att diversitet i grupper skapar förutsättningar för en mer kreativ arbetsmiljö, vilket är en grund för att vi ska lyckas.

Låter det intressant?
Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Är du nyfiken eller har några frågor, kontakta gärna rekryterande chef, Darko Koracevic, på telefon

+46 46 272 1800
 

Rekommenderade jobb

Testingenjör - Mobilapplikationer
Axis Communications Lund Heltid
Bike courier
Jobandtalent Skåne län - Malmö Heltidsanställd
Ej angett
Operativ inköpare i Helsingborg
Randstad AB Skåne län - Helsingborg Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R-117068