Jobbet Testingenjör - Medium Solution har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Testingenjör - Medium Solution publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Axis är världsledande inom nätverksvideo och säkerhetslösningar. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har gett miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld. Vi är inne i en expansiv fas och på Medium Solution & Safe City Test söker vi nu efter en testingenjör till ett av våra utvecklingsteam.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att ingå i vårt team Medium Solution & Safe City Test som ansvarar för testning av några olika produkter, bland annat vårt egenutvecklade Video Management System - AXIS Camera Station. Teamen som ansvarar för och vidareutvecklar AXIS Camera Station, som är en Windowsapplikation med server och klient, består av både utvecklare och testare. Tillsammans med utvecklarna jobbar du med kontinuerlig testning av ny funktionalitet, framförallt inom områdena lagring och strömning, som levereras inkrementellt. Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen vi söker är:

  • Analys och planering av ny funktionalitet ur ett testperspektiv
  • Framtagande och exekvering av nya testfall, både manuella och automatiserade
  • Analys av testresultat, felsökning, diskussion och rapportering av defekter
  • Ansvar och underhåll av den egna testmiljön

VEM LETAR VI EFTER?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av mjukvarutestning och/eller utveckling och har god insikt i testning på alla nivåer. Du har en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen som innefattar programmering och nätverk eller har skaffat dig dessa kunskaper på annat sätt. Tidigare erfarenhet av att ha implementerat och använt automatiserad testning är önskvärt. Du behärskar såväl funktionell som icke-funktionell testning, du är bra på utforskande testning och du har kunskap om agila principer samt verktyg för continuous integration.

Som person är du nyfiken, lättlärd och har ett starkt teknikintresse. Du har förmågan att sätta dig in i kundens perspektiv och att både se helheten och gräva ner dig i detaljer. Du är ansvarstagande och initiativrik och har viljan att samarbeta med dina utvecklings- och testkollegor för att tillsammans hela tiden utvecklas och bli bättre.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Hos oss får du arbeta med kollegor med kompetens från olika delar av organisationen, vilket är berikande och underlättar kompetensspridning. Det finns också stora möjligheter till kompetensutveckling och att utvecklas åt det håll man själv är intresserad av. Vi tycker att god kundkännedom är viktigt och därför har vi ett antal initiativ där vi låter ingenjörer jobba nära några slutkunder som vi jobbar tätt ihop med för att lära oss mer om hur våra produkter uppfattas.

Som företag förväntar vi oss ett stort engagemang av våra medarbetare men inte på bekostnad av privatlivet. En god balans mellan arbete och privatliv tror vi gynnar både företag och individ.

Axis som företag tror på en diversifierad arbetsstyrka. Vi vet att diversitet i grupper skapar förutsättningar för en mer kreativ arbetsmiljö, vilket är en grund för att vi ska lyckas.

REDO ATT SÖKA?
Vi hanterar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skulle du ha några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pontus Nelderup på telefon +46 46 272 1380.

Referens

R-115620

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till