Jobbet Testingenjör, Mekanik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Testingenjör, Mekanik publicerad av Axis Communications

Heltid
Sweden - Lund
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2209 

VAD ÄR AXIS?
Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning och intelligenta säkerhetslösningar. Vi ger miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidrar till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Vi på Axis Communications befinner oss i ett expansionsskede och söker nu en Testingenjör till vår Hårdvarutestgrupp i Lund.

VAD KOMMER DU ATT ARBETA MED?
Hårdvarutestgruppen ansvarar för produkttestning på systemnivå med fokus på mekaniska komponenter. Vårt huvudsakliga mål är att säkerställa att alla produkter som lämnar Forsknings- och Utvecklingsavdelningen följer Axis produktkvalitetsnivå.

Våra interface är konstruktörer, projektledare och produktchefer. 

Som Testingenjör kommer du arbeta i projektgrupper och ha nära samarbete med konstruktörer för att säkerställa en korrekt verifiering av produkten, bl.a. genom att översätta krav till mätbara testfall. Du kommer ansvara för testplaner och ha möjlighet att påverka vilka testmetoder som skall användas.  

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att: 

  • På Axis produkter planera och exekvera mekaniska och klimatiska miljötålighetstester.
  • Skriva och utveckla testinstruktioner 
  • Förse konstruktionsgrupperna med kunskap om hur en produkt blir korrekt verifierad

VEM LETAR VI EFTER?
Axis söker dig som brinner för test och är utbildad högskoleingenjör/civilingenjör eller motsvarande. Har du erfarenhet av mekanisk testning är det ett plus men inte ett måste. Vidare har du en god förmåga att koordinera, planera och prioritera uppgifter, åtagande och ansvar.

Vi lägger stor vikt vid förmågan att kunna kommunicera och samarbeta för att tillsammans med projektgruppen nå gemensamma mål. Du är analytiskt och praktiskt lagd.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning och största delen av vår forsknings- och utvecklingsavdelning. Hos oss kan du arbeta med nya spännande teknologier i en dynamisk grupp. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mikael Andersson på +46 46 272 1800.

Vi granskar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Sista ansökningsdag 25 Mars.

Referens

2027735

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Lund).