Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Testförare jobb i Borås på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Testförare på Randstad AB

Testförare

Randstad AB Borås, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Just nu söker vi dig som har CE + YKB och vill jobba som testchaufför av lastbilar hos vår kund i Hällered. Vi söker dig som är en erfaren lastbilschaufför med stort intresse för teknik. Du ska ha goda förkunskaper om hur  lastbilen är uppbyggd.
Du som söker ska ha minst 4års erfarenhet i lastbilsbranschen där du exempelvis arbetat inom flera olika segment av transport- ex, timmerförare, fjärrtransport, construction. Vi söker dig som har ett stort intresse för ingenjörsvetenskap och mjukvaruhantering samt en övergripande förståelse för lastbilens samtliga funktioner.    

Som person är du en problemlösare med logiskt tänkande. Du är flexibel och mångsidig som trivs med att arbeta med tekniska arbetsuppgifter. Du är en person med hög social kompetens som är duktig på att samarbeta och trivs med att arbeta i grupp.  Du är serviceinriktad, har lätt att följa instruktioner, är noggrann och tycker om utmaningar. Du har även ett stort intresse av programmering och förståelse för verifiering/validering. Elkunskap och mekanikererfarenhet är också meriterande. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.ansvarsområde.

Du kommer arbeta i team där främsta arbetsuppgiften handlar om att testa kundens lastbilar. De flesta testen kommer utföras på testbanan men kan också ske på landsvägar och i expeditioner runt om i världen.


arbetstider.

Dagitid
skift kan förekomma 


kvalifikationer.

Testförare, CE+YKB, God Svenska i tal och skrift, God Engelska i tal och skrift, Minst 4 år som yrkesförare Kunderfarenhet inom flera olika segment av transport- ex, timmerförare, fjärrtransport, construction, betongbil med mera Krav på erfarenhet av att använda våra nya produkter- samt använda funktionerna i Lastbilen till vardags Krav på god datakunskap Goda förkunskaper om hur lastbilen är uppbyggd Krav på att vara flexibel och mångsidig Logiskt tänkande Duktig på att samarbeta Problemlösare Kan arbeta 2-skift Intresse av programmering Förståelse för verifiering/ validering Elkunskap är meriterande Mekanikererfarenhet Övriga kunskaper och kompetenser om lastbilar/ transportbranschen Har erfarenhet av att arbeta som testförare


erfarenhet.

Erfarenhet från liknande bransch är meriterad


ansökan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? 
Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201359635