Jobbet Testförare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Deltidsanställd
Sandhult

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Just nu söker vi dig som har  CE + YKB och vill jobba som testchaufför av lastbilar hos vår kund i Hällered. Vi söker dig som är en erfaren lastbilschaufför med stort intresse för teknik. Du ska ha goda förkunskaper om hur lastbilen är uppbyggd. 

Du som söker ska ha minst 4 års erfarenhet i lastbilsbranschen där du exempelvis arbetat inom flera olika segment av transport- ex, timmerförare, fjärrtransport, construction. Vi söker dig som har ett stort intresse för ingenjörsvetenskap och mjukvaruhantering samt en övergripande förståelse för lastbilens samtliga funktioner.


ansvarsområde.

Du kommer arbeta i team där främsta arbetsuppgiften handlar om att testa kundens lastbilar. De flesta testen kommer utföras på testbana men kan också ske på landsvägar och i expeditioner runt om i världen.


arbetstider.

2-skift


kvalifikationer.

Som person är du en problemlösare med logiskt tänkande. Du är flexibel och mångsidig och trivs med att arbeta med tekniska arbetsuppgifter. Du är en person med hög social kompetens som är duktig på att samarbeta och trivs med att arbeta i grupp. Du är serviceinriktad, har lätt för att följa instruktioner, är noggrann och tycker om utmaningar. Du har även ett stort intresse av programmering och förståelse för verifiering/validering. Elkunskap och mekanikererfarenhet är också meriterande.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos kund. Tjänsten sträcker sig under en längre period och för rätt person kan anställning direkt hos kund bli möjligt efter en tids inhyrning.


erfarenhet.

God Svenska & Engelska i tal och skrift Minst 4 år som yrkesförare Goda datakunskaper


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2020-10-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Louice Silvärn, louice.silvarn@randstad.se

Referens

201304146

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till