Jobbet Testautomatiserare inom mjukvaruutveckling sökes till Uppsala! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Testautomatiserare inom mjukvaruutveckling sökes till Uppsala! publicerad av Framtiden AB

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning


Är du en utvecklare som vill jobba med testautomatisering på expanderande bolag borde du läsa vidare! Nu hjälper vi en våra kunder att hitta rätt person till sitt utvecklingsteam. Här erbjuds du en roll som testautomatiserare i ett seniort team med mycket kunskap. Du jobbar nära utvecklingsteamet med interaktion i en dynamisk miljö!

Dina arbetsuppgifter
Som testare hos vår kund kommer du att vara med i samband med att ett nytt IT-system eller ny programvara utvecklas alternativt uppdateras och detta skall testat innan lansering. Du jobbar med att göra program som testar att andra program gör som de ska - och uppfyller kraven. Du kommer utforma testplaner och lösningar för att implementera och testa nya funktioner. Du jobbar ständigt med förbättringar av metoder och processer och är med och skapar verktyg för maximal effekt för teamet! Du kommer att arbeta med system som har höga krav på prestanda och stabilitet. Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill få värdefull erfarenhet på ett företag med stor potential.

Om företaget
Företaget är ett internationellt företag med kontor i London, Las Vegas och Singapore och har nu valt Uppsala för att bygga upp ett team för utveckling av kärnprogramvara. Bolaget har utvecklats till en av de mest spännande och dynamiska oberoende leverantörerna inom sports betting. Företaget syftar till att bli den ledande leverantören, känd för högkvalitativa, skräddarsydda och uppfinningsrika produkter. Då företagets online-plattform huvudsakligen utvecklas i just Uppsala får du här vara med där det händer!

Din profil
Skallkrav - Relevant utbildning som Datavetenskap/Systemvetenskap -Goda kunskaper i Java och i Node JS -Engelska flytande i både tal och skrift Meriterande - Erfarenhet av GUI-testning, prestandatestning och SQL kunskaper Personliga egenskaper Som person är du grundlig och lägger märkte till detaljer utan att förbise helheten. Vi ser också att du har ett problemlösande tankesätt och inte är rädd att ta initiativ. Du är självmotiverad och tar ansvar för att leverera ditt arbete i tid.

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse Placering: Uppsala Arbetstider: Vardagar 08.00-17.00 Omfattning: Heltid Lön: Enligt överenskommelse Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Referens

20616

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till