Jobbet Testautomationsingenjör - Safe City har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Testautomationsingenjör - Safe City publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Axis är världsledande inom nätverkskameror och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter, men också att vi behöver bli fler. Vi på Medium Solution & Safe City Test söker nu efter en ny kollega som vill bidra till att driva oss framåt.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att ingå i vårt team Medium Solution & Safe City Test som ansvarar för testning av några olika produkter. Inom Safe City jobbar vi med framtagning av nya lösningar som bygger på en kombination av olika produkter och en mix av mjukvara och hårdvara. För mjukvarudelarna behöver vi fortsätta att bygga en effektiv utvecklingskedja som bygger på mycket automatisering och tjänsten innebär att jobba med testdelarna i denna. Arbetsuppgifter för rollen vi söker är:

  • Analys och förbättringsarbete av verktygskedjan för continuous integration
  • Utveckling av skript för automatiserad testning
  • Analys av testresultat
  • Felsökning

VEM LETAR VI EFTER?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av mjukvarutestning och/eller utveckling och har god insikt i testning på alla nivåer. Du har en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen som innefattar programmering och nätverk eller har skaffat dig dessa kunskaper på annat sätt. Tidigare erfarenhet av att ha implementerat och använt automatiserad testning, gärna med hjälp av Python eller annat skriptspråk, är ett krav. Du har kunskap om agila principer och erfarenhet av flera olika verktyg som normalt är del av en utvecklingskedja med hög grad av automatisering.

Som person är du öppen, nyfiken och har ett starkt teknikintresse. Du är ansvarstagande och initiativrik och har lätt att se vilka uppgifter som bör prioriteras för att vi ska kunna jobba mer effektivt framöver.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Hos oss får du arbeta med kollegor med kompetens från olika delar av organisationen, vilket är berikande och underlättar kompetensspridning. Det finns också stora möjligheter till kompetensutveckling och att utvecklas åt det håll man själv är intresserad av. Vi tycker att god kundkännedom är viktigt och därför har vi ett antal initiativ där vi låter ingenjörer jobba nära några slutkunder som vi jobbar tätt ihop med för att lära oss mer om hur våra produkter uppfattas.

Som företag förväntar vi oss ett stort engagemang av våra medarbetare men inte på bekostnad av privatlivet. En god balans mellan arbete och privatliv tror vi gynnar både företag och individ.

Axis som företag tror på en diversifierad arbetsstyrka. Vi vet att diversitet i grupper skapar förutsättningar för en mer kreativ arbetsmiljö, vilket är en grund för att vi ska lyckas.

REDO ATT SÖKA?
Vi hanterar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skulle du ha några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pontus Nelderup på telefon +46 46 272 1380.

Referens

R-115614

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till