Jobbet Testare till SEB Technology har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Testare till SEB Technology publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del i utmaningen att bygga SEBs nya moderna betallösningar samt leverera analys- och rapporteringstjänster i världsklass? Vi söker nu en testare som är nyfiken på att arbeta inom banksektorn. Här blir du en del av ett utvecklingsteam som ansvarar för utveckling och förvaltning av en betalapplikation inom området Payments, ett globalt och affärskritiskt systemområde inom SEB med 24/7 tillgänglighet. Här finns tjänsten för dig som söker en långsiktig utmaning med en gedigen introduktion!


Om tjänsten
Academic Work söker en testare till SEB Technology i Örebro. Här arbetar idag cirka 80 medarbetare och du kommer att vara en del av en arbetsgrupp på 20 personer. Ledorden är engagemang, enkelhet och samarbete och tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa värde för SEBs kunder.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SEB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader varpå du sedan kommer att gå över till en direktanställning hos SEB, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av ett agilt utvecklingsteam som arbetar med hela livscykeln från krav till arkitektur, utveckling, testning, installation och underhåll av lösningarna. Att tillsammans dela kunskap, utforska och engagera varandra är en viktig del av arbetet i teamet och du kommer också att ha samarbeten utanför teamet gentemot andra testare och system.

I din roll som testare kommer du att arbeta både med manuella tester och automatiserade tester och SEB strävar efter att gå mer mot automatiserade tester. Arbetet innehåller mycket problemlösning och till denna roll söker vi dig som har kunskaper inom programmering och stort intresse för utveckling och test.

Du kommer tillexempel att:

• Arbeta nära utvecklarna för att säkerställa kvalitet och funktion av det som går ut i produktion
• Ta fram testfall utifrån det som byggs nytt
• Utveckla automatiserade tester

SEB använder bla. Jenkins, Git, SQL, XML.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har studerat YH utbildning inom test eller har en högskoleutbildning som tex. dataingenjör eller systemvetare.
• Har tidigare erfarenhet av arbete med test och det är meriterande om du arbetat med automatiserade tester.
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då kommunikation och dokumentation görs på båda språken.

Som person är du:

• Initiativtagande
• Problemlösande
• Har god samarbetsförmåga

Vi ser också att du är lösningsorienterad, har en vilja att lära och tar ansvar för din egen utveckling. SEBs vision är att leverera service i världsklass till sina kunder och därför söker vi dig som tänker kund först och drivs av att hitta enkla lösningar.

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Centralt i Örebro
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SEB´s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
SEB är en ledande nordisk finansiell koncern, som ända sedan starten för 160 år sedan vägletts av en stark övertygelse om att människor med entreprenöriellt tänkande liksom innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. De finns här för att göra det möjligt för dem att uppnå sina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider. SEB tar aktiv del i utvecklingen av de samhällen där banken är verksam, genom att bygga goda kundrelationer. I Sverige erbjuder de finansiell rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster.

Referens

15041081-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till