Jobbet Testare till Husqvarna Group talangprogram! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Testare till Husqvarna Group talangprogram! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Vill du vara med och utveckla nya tjänster mot slutkunder, lägga stort fokus på innovation och jobba med den absolut nyaste tekniken? Då passar detta talangprogram dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som testare ingår du i en squad där du kommer jobba och ansvara för testning av mjukvara. Det blir även lite hårdvarunära testning då mjukvaran ofta är kopplad till hårdvara på något sätt. Du kommer få ta egna initiativ till att hitta fel och testa mjukvaran samt förmedla testresultat till din squad. Du kommer under hela talangprogrammet ha en mentor i samma squad samt ha 9 utbildningstillfällen under året. För mer info, kontakta mig eller sök jobbet och kom på intervju!

Om företaget
Husqvarna group är ett internationellt bolag som jobbar med skog och trädgårdsprodukter. Just nu söker vi 4 stycken personer till ett talang program på Digital solutions R&D avdelning. Digital solutions R&D jobbar nära produktägare och utvecklar värdefulla digitala lösningar till slutanvändarna. Dessa lösningar kan exempelvis vara kontroll av robotgräsklippare via mobilen eller system som är uppkopplade mot smarthome. Digital solutions R&D Squads. På Digital Solution R&D jobbar vi med något vi kallar för squads, där varje squad har fullt ansvar för sin egen utveckling mot produktägarna. En squad består av 7-9 personer och innehar olika roller, bland annat Apputvecklare, Backendutvecklare, Webutvecklare och testare. Till talangprogrammet är vi intresserade av alla roller även om denna annons inriktar sig mot Testare.

Din profil
Skallkrav: - Relevant utbildning. Datateknik/ Mobila plattformar / Systemvetare etc. - Engelska i tal & skrift - Stort driv och en vilja att utvecklas. Meriterande: - Svenska i tal & skrift - Egna projekt - Trygg att presentera i grupp För rätt person är detta en enorm möjlighet. För att lyckas i talangprogrammet ser vi att du har ett stort driv och vill utvecklas. Då din squad har allt ansvar för den utvecklingen ni gör är det viktigt att du kan ta egna initiativ och tar för dig samt att du är social och gillar att jobba i team. Det är viktigt att du och ditt team jobbar mot samma mål, att du går in helhjärtat i arbetet och på så sätt bidrar till avdelningens framåttänkande och innovativa kultur.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: September 2020 Omfattning: Heltid Ort: Jönköping

Referens

21234

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till