Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Testare till e-handeln jobb i Stockholm på Quest Consulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Testare till e-handeln på Quest Consulting

Testare till e-handeln

Quest Consulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Vi söker en Testaremed ca 3 års erfarenhet i rollen samt erfarenhet från andra uppdrag inomdagligvaruhandeln och e-handel.
Inom programmet hosvår kund finns idag ett antal testresurser, men kunden behöver utökatestkapaciteten och vill gärna få in en till testare med relativt snabbuppstart.
Uppdraget kommer krävaen person som snabbt kan sätta sig in i saker och på ett strukturerat sätt kanta till sig omfattande information. Projektet är pågående och personen kommerkomma in i ett högt tempo och en långt framskriden plan. Att vara enkommunikativ lagspelare med tydligt fokus på leveranser och deadlines ärcentralt för att skapa framgång i detta uppdrag.

Som Testare kommer du tillhöra en avdelning somansvarar för drift och underhåll av den nya e-handelsplattformen samt stöttar transformationen med test ochtestledning. Du kommer att arbeta i ett område som rör hemleverans och säkerställa att varje butiks leveransfordon äruppsatt på rätt sätt med vår leverantör. Många butiker kommer ha unika lösningar och det gäller att haförståelse för både butiken och den tekniska lösningen. Testerna som ska utföras är till stora delarfunktionella men en del av uppdraget kommer även vara kravställning samt dokumentation av den tekniskalösningen
För att klara avuppdraget och rollen krävs att du är lösningsorienterad med en förmåga att se förbättringsmöjligheteroch anpassningar, du har hög social talang och är duktig på att byggarelationer samt att du är en god lyssnare och duktig på att kommunicera både påsvenska och engelska.
Vi söker dig som har följande erfarenhet och kompetens:
  • Akademisk examen från systemvetenskapligt program eller liknande.
  • Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av test av applikationer
  • Dokumenterad kunskap inom Retail (verksamhet eller IT system)
  • Tidigare erfarenhet av kravställning på tekniska lösningar
  • Teknisk kunskap om applikationer, infrastruktur och miljöer


Stor vikt läggs på personliga egenskaperDin ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post [ Link removed ]

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på  GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.Om Quest Consulting

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3205