Jobbet Testare som vill digitalisera Sveriges ICA-butiker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Testare som vill digitalisera Sveriges ICA-butiker publicerad av ICA

Full-Time
Solna

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och digitalisera och effektivisera Sveriges ca 1300 ICA-butiker med 50 000 användare? Vi söker nu en testare till det team som utvecklar Backoffice-funktioner i butik och just nu gör vi en långsiktig satsning på en plattform vi kallar ”MinButik”, ICA butikernas primära ingång till de verktyg som behövs för att för att sköta det dagliga arbetet i butiken.  Som testare kommer du att driva arbetet mot att jobba mer automatiserat med tester och på så sätt säkerställa robusta, användarvänliga lösningar för ICA-handlare och medarbetare i butik. 

Det här är ditt blivande jobb 

MinButik är en modern plattform skapad för att effektivisera den komplexa IT-miljö som finns i våra butiker. Som testare kommer du att ingå i scrumteam och jobba tätt tillsammans med bland annat Utvecklare, Produktägare och integrationsteam. Du kommer att testa plattformar kopplat till ”MinButik” och tillhörande integrationer. Testerna görs löpande och just nu gör vi en förflyttning till att utföra fler automatiserade testfall och du blir en viktig person i detta arbete.  
 

Du jobbar i sprintar tillsammans med våra olika utvecklingsteam och tätt tillsammans med andra testare i teamet.  Du får möjlighet att bli en del av ett blivande testnätverk med ambition att dela kompetens och erfarenheter tillsammans med testare inom hela ICA.  

För rätt person finns på sikt möjlighet att bli testledare för våra team.  

Vem är du?  

Vi söker dig som har en relevant IT-utbildning och som har 3+ års erfarenhet av testautomation av affärskritiska system. Du är van att arbeta med test och testverktyg och har förmågan att förstå verksamhetens krav och kan bryta ner dem till kvalitativa testaktiviteter och testfall. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av att skriva testfall i JIRA, är certifierad i exempelvis ISTQB samt har erfarenhet av att arbeta i större bolag.  

 

Som person är du nyfiken, initiativrik, strukturerad och har en god kommunikativ förmåga. Du brinner för problemlösning och har lätt för att samarbeta med andra.  

 

För att vara aktuell för denna tjänst måste du tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.  

 

Kontaktinformation 

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Karin Klum 08-56 15 02 24 och frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Rekryterare Josefin Nilsson, 010-422 21 37 eller Bojana Mijocevic, 010-422 22 52. 

Sista dag för ansökan 

Ansök så snart som möjligt, då vi gör löpande urval. Dock senast 1/11.  

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? 

Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. 

Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan!

Referens

R0011764

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till