Jobbet Testare sökes till direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Testare sökes till direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Brinner du för mjukvarutest och vill utvecklas i ett team med bred teknisk kompetens? Vill du vara del av ett branschledande företag med internationella kontakter? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu en mjukvarutestare. Vår kund är en världsledande aktör inom digitala lösningar för hyllkantsetiketter. De har sålt över 165 miljoner elektroniska hyllplansetiketter till deras kunder som finns i olika branscher, såsom byggvaruhandlar och elektronikkedjor. Deras system för digital prissättning hjälper butikerna att öka sin produktivitet, och höjer köpupplevelsen för konsumenterna.

Nu söker de förstärkning i form av en mjukvarutestare. Som mjukvarutestare hos vår kund ingår man i ett team tillsammans med andra testare, utvecklare, en arkitekt, en testledare och en teamledare. Man arbetar i team om ungefär tio personer och samarbetar mellan teamen. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:

- Skriva och utföra testscripts
- Manuella och automatiserade test
- Dokumentera och skriva felrapporter
- Olika typer av test, såsom stress testing, performance testing, functional testing och scaliability testing

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Man kommer att arbeta i vår kunds lokaler på Norrmalm i Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap eller dylikt, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom testning. Du har mycket goda kunskaper inom Java, och en grundförståelse för hårdvara. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av Cloud-applikationer, app-testning (Android och iOS) och applikationssäkerhet.

Tidigare arbetslivserfarenhet av testning är också starkt meriterande, men det är inte ett krav. Flytande engelskkunskaper är ett krav, och flytande svenska är meriterande.

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort allmänt tekniskt intresse och att du är en god lagspelare som också är självgående och tar personligt ansvar för ditt arbete. Vidare tror vi att du är en problemlösare som tycker om att ta dig an utmaningar. Är det dig vi beskriver? Ansök idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45639

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till