Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Testare med inriktning testautomatisering jobb i Stockholm på AMF Pensionsförsäkring AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Testare med inriktning testautomatisering på AMF Pensionsförsäkring AB

Testare med inriktning testautomatisering

AMF Pensionsförsäkring AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Har du ett stort intresse och har erfarenhet av både test och utveckling och vill vara med på vår resa mot nya tekniker- då är det här jobbet något för dig. Du kommer att vara en viktig spelare i vår förändringsresa – här får du chansen att jobba brett och varierande med många kontaktytor - dina insatser kommer att göra skillnad!

[ Link removed ] />
AMF är inne i en spännande förändringsresa bl. a genom att integrera ett agilt arbetssätt. Samtidigt skapar den digitala transformationen nya möjligheter och krav på snabba IT-leveranser och tätt samarbete med verksamheten då vi moderniserar och implementera ny teknik. Nu söker vi en Testautomatiserare till vår kreativa och moderna miljö mitt i Stockholms city. IT består idag av cirka 100 personer. IT-enheten är indelad i fyra avdelningar och består av cirka 10 medarbetare per team.


ansvarsområde.

I rollen som testare  kommer ditt fokusområde att i nära samarbete med våra utvecklare jobba med automatiserade tester för våra systemintegrationer, där vi precis har påbörjat ett omfattande arbete med framtidsäkringen av vår IT miljö. Du kommer att i samarbete med både andra och självständigt driva hur vi tillsammans ska arbeta med automatiserade tester för de nya teknikerna och utveckla hur vårt testramverk ska se ut i framtiden.

Du kommer att ingå i vårt plattformsteam för integration och du samarbetar även med de andra tekniska testarna i de olika teamen. 
 
Du kommer bl. a att:

  • Utveckla verktyg och ramverk för automatiserade tester i syfte att underlätta testprocessen för utvecklare och testare
  • Både förvalta dagens testramverk och verktyg och arbeta strategiskt med att vidareutveckla våra testprocesser kring automatisering
  • Stötta utvecklare/team i hur man använder ramverken och hur man tänker test och får testtäckning, ta fram testidéer, hantera och kvalitetssäkra testdata 
  • Ha ett nära samarbete med utvecklare och testare för att förbättra och effektivisera vår utvecklingsprocess
  • Vara uppdaterade på förändringar och nyheter inom området och ta fram förslag hur vi kan använda nya tekniker och standardramverk


kvalifikationer.

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande samt har ett brinnande intresse för utveckling, testautomatisering och teknik. Vi vill att du har några års erfarenhet av att arbeta som utvecklare och med testautomatisering och testdriven utveckling samt att du har erfarenhet av några av följande teknologier Groovy, Java, C#, SQL, XML samt GIT.

Du har förmåga att analysera resultat och utfall. Du har en vilja och ambition att växa in i rollen och sedan ta  helhets ansvar för teststrategier och testrapportering. Vi ser gärna att du har förmåga och intresse av att arbeta i tvärfunktionella team och att du har kännedom kring förändringsarbete och testautomatisering. Det är också meriterande med erfarenheter av test av systemintegrationer både ”OnPrem” och/eller i molnet (Azure).

Dina egenskaper

Du är informativ och prestigelös, ser till helheten och har lätt för att kommunicera i tal och skrift, både med verksamheten och IT. Som person beskriver du dig som social och öppen, har lätt för att knyta kontakter och bygga långvariga relationer. Du är en lagspelare som värdesätter teamarbete högt!

Vidare är du kvalitetsmedveten och har ett genuint intresse för problemlösning. Som person är du ansvarsfull och levererar det du har lovat genom samarbete och engagemang. Du är nyfiken och tycker om att lära och utforska nya områden och håller dig uppdaterad kring nya tekniker, hjälper oss att tänka nytt och ser positivt på vår föränderliga resa. 


ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar AMF med Randstad Technologies och du ansöker via dem. Vid frågor är du välkommen att kontakta [ Email address blocked ]
Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.
 

Rekommenderade jobb

Testare med inriktning testautomatisering
AMF Pensionsförsäkring AB Stockholm Heltid
Senior Embeddedutvecklare till Pilotfish
Pilotfish Networks AB Göteborg Heltidsanställd
Teamtestare/automationsingenjör - Body Worn Solutions
Axis Communications Lund Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201345101