Jobbet Testare för studentuppdrag hos Wappia! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Testare för studentuppdrag hos Wappia! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier som testare av webb och applikationer. Om du har ett stort intresse av IT och vill utveckla dina kunskaper inom området borde du söka tjänsten redan idag!

Academic Work söker en testare till Wappia. I detta uppdrag kommer du ha mycket frihet under ansvar och möjlighet att arbeta på distans. Du kommer ha en flexibilitet i att kunna lägga upp dina arbetstider i viss mån självständigt, det enda som påverkar är leveranstider och möten som kommer ske på måndagar.

Wappia arbetar med de senaste teknologierna och strävar efter att alltid vara i spetsen! Dem sitter på ett mysigt kontorshotell i centrala Västerås och du kommer att ha kollegor som sitter utspridda över hela Sverige och även utomlands. Wappia är anpassningsbara och vill arbeta med dig för att skapa en arbetsplats som fungerar så bra som möjligt för just dig.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Wappia. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till sommaren 2019. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. För rätt person kan det även finnas möjligheter till en heltidsanställning efter avlagd examen.

Kandidatprofil

Som testare kommer du arbeta med att kvalitetssäkra produkterna som produceras av utvecklare. Det är ditt ansvar att hitta avvikelser och utföra kontroller innan produkterna skickas till ut till kunder. Du kommer att få en kravspecifikation och utefter denna kommer du självständigt lägga upp ditt arbete för att hitta möjliga avvikelser.

Du kommer till exempel att:

* Förutse allt som kan tänkas gå fel och testa alla möjliga utfall.
* Definiera en strategi så att produkterna fortsätter att fungera.
* Skriva rapporter

Tjänsten passar dig som vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna och som har ett stort intresse av IT. Den passar även dig som vill visa vad du går för då detta uppdrag kan skapa möjligheter för framtiden.

* Studerar en eftergymnasial utbildning inom IT-området.
* Utfört liknande uppgifter tidigare, antingen genom arbetslivserfarenheter eller utbildning.
* Du har en god förståelse och ett stort intresse i att testa webb- och applikationsprodukter
* Har god muntlig och skriftlig förståelse av engelska

Vi kommer i denna process lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du som person är noggrann, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan arbeta självgående. Vi ser även att du har en god kommunikationsförmåga och en stark drivkraft.

Övrig information

* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: 4-6 timmar i veckan, efter behov.
* Lön: Enligt överenskommelse
* Placering: Västerås
* Kontaktuppgifter: Linn Karlsson, 021 480 71 19
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Wappias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15018196-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till