Jobbet Test and design engineer sökes till internationellt företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Test and design engineer sökes till internationellt företag! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Ludvika

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta på ett internationellt bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Är du en person som tycker att teknik är spännande och vill du utveckla din tekniska kunskap? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som test- och designingenjör kommer du arbeta med att bygga provkretsar för att möjliggöra test av kretskort och kraftelektronikkomponenter. Du kommer hantera olika mätsystem för att utvärdera testresultat. Delar av provningen innehåller många praktiska moment i byggnationsfasen och uppkoppling av provobjekt. I tjänsten ingår även att göra elektriska tester i deras labb.

Om företaget
Vår kund är ett stort företag som utvecklar, tillverkar och säljer likströmsöverföring på en global marknad. Deras teknik används för att överföra elektricitet över långa avstånd och för kraftöverföring via undervattenskablar. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Skallkrav:
• Högskoleingenjör inom relevant område - t ex elektronik, automation, mekatronik, elkraft eller liknande
• Engelska i tal och skrift
• Europeiskt medborgarskap

Meriterande:
• Kunskap i något programmeringsspråk, t ex C++ eller PLC
• Körkort B
• Svenska i tal och skrift

Vi ser gärna att du som söker har ett stort tekniskt intresse. Du är en driven och nyfiken person som har viljan att utveckla din kunskap tillsammans med dina kollegor. Du trivs bra med att arbeta i team och har respekt och förståelse för andra kulturer då resor i tjänsten förekommer. Då tjänsten är i Ludvika ser vi gärna att du är en person som gillar friluftsliv och att du kan tänka dig att skapa dig en framtid på en mindre ort.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Ludvika
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande, ta chansen redan idag och skicka in din ansökan!

Referens

21919

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till