Jobbet Test- och supporttekniker till Botek Systems AB i Ulricehamn har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Test- och supporttekniker till Botek Systems AB i Ulricehamn publicerad av Botek Systems AB

Heltidsanställd
Ulricehamn

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vi söker nu en test- och supporttekniker. Trivs du både i en tekniskt utmanande roll såväl som en social roll? Vill du jobba med ledande produkter, i en organisation med kompetenta och trevliga kollegor? Då kommer du trivas här. 
Botek Systems utvecklar, tillverkar och säljer fordonsmonterade vågar med system för RFID-baserad tömningsregistrering och tillhörande programvaror för att planera, utföra och rapportera insamlingstjänster inom den växande renhållningsbranschen. Företaget har en flexibel organisation med egen utveckling och tillverkning av både hårdvara och mjukvara. Stort fokus på kundanpassningar och snabba ledtider möjliggör företagets goda tillväxt. Bolaget har sitt huvudkontor i Ulricehamn och är idag ca 40 anställda och omsätter ca 90 miljoner.


ansvarsområde.

Som test- och supporttekniker har du tillsammans med dina kollegor en viktig roll hos Botek Systems. Tjänsten innebär ett varierat tekniskt arbete dels med att testa egenutvecklad mjukvara och hårdvara, och dels dokumentation av företagets produkter så som tekniska manualer. Utöver detta ingår även att ge mjukvarusupport till slutkunder, återförsäljare och den egna organisationen.. Support kan vara allt från användarhjälp, lättavhjälpta fel till ärenden som kräver fördjupad problemlösning. 
I rollen samarbetar du tätt med företagets två utvecklingsavdelningarna vilket innebär goda möjligheter att påverka utformningen av företagets produkter. Du kommer att vara delaktig i framtagning av specifikationer för nya funktioner och system, samt kvalitetssäkra dess funktion och användarvänlighet. I arbetsuppgifterna ingår manuella och automatiserade tester samt testprotokoll och analys av resultatet. Rollen är både utmanande tekniskt såväl som social vilket kräver att du trivs i en varierad roll som denna. 
Du kommer att arbeta i en dynamisk och växande organisation med högkvalitativa produkter och system inom återvinningsbranschen.


arbetstider.

Det här är en rekrytering där du blir anställd av Botek Systems AB. Heltid, tjänsten är tillsvidare och inleds med en provanställning 6 månader. Tjänsten är placerad vid huvudkontoret i Ulricehamn. Arbetstider, kontorstid. Förmåner och kollektivavtal finns.


kvalifikationer.

För att trivas i rollen har du erfarenhet av system-/mjukvarutest samt erfarenhet av att dokumentera och skriva manualer, med fördel har du även arbetat med support eller i en kundnära roll. Du har ett intresse för teknikområdet inom IT/elektronik/IoT, har du dessutom erfarenhet från liknande bransch är det meriterande. Din utbildningsbakgrund är inom IT/data/nätverk alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. God svenska och engelska både i tal och i skrift är av stor vikt då du kommer skriva mycket dokumentation, framförallt på svenska samt ha många kontaktytor både internt och såväl externt med återförsäljare och slutkund. Dessa finns i Europa eller övriga världen. 
Som person har du ett sinne för struktur och är organiserad, du har en mycket god social och kommunikativ förmåga. Vidare är du bra på att planera och är analytisk. Du trivs med att arbeta varierat både med tekniskt arbete såväl som kundnära, och har en mycket god teknisk förståelse.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Du kan ansöka med CV och personligt brev eller enkelt skicka in din ansökan med din LinkedIn-profil. Tänk på att din LinkedIn-profil behöver vara uppdaterad innan ansökan görs med relevant information. Sista ansökningsdag 2020-10-06, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar Botek Systems AB med Randstad technologies. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Robert Weineland på robert.weineland@randstad.se

Referens

201303871

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till