Jobbet Test- och mjukvaruingenjör till INFICON har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Test- och mjukvaruingenjör till INFICON publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Blickar du ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi är mitt i en spännande tillväxtresa och behöver stärka upp vårt driftiga gäng med ytterligare en medarbetare. INFICON AB är ett mindre men komplett bolag med alla funktioner från forskning till utveckling, produktion, marknadsföring och försäljning. Bolaget ingår i INFICON AG, en global högteknologisk koncern börsnoterat i Schweiz. Nyfiken? Läs vidare!

Om företaget
INFICON AB härstammar från pionjären Sensistor som skapade vätgasmetoden för läcksökning och tätkontroll. Företaget har sedan början av 1980-talet framgångsrikt bedrivit utveckling, tillverkning och försäljning av vätgasdetektorer för läcksökning och ingår idag i INFICON koncernen, som är en världsledande leverantör av utrustning för gasanalys. I Skandinavien säljer företaget samtliga koncernens produkter för läcksökning och är dessutom ett av koncernens utvecklingscentrum för sensorteknik. Koncernen har 1100 anställda och omsatte 410 MUSD år 2018. INFICON AB finns i Linköping och har 25 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet kommer till stor del drivas i projektform vid utveckling av nya produkter där du är med och utvecklar mjukvara både i produkter och testutrustning. Du kommer ingå i ett initiativ för att ytterligare lyfta produktionstekniska och produktionsförberedande frågor enligt INFICON’s nya produktutvecklingsmodell. Allt för att säkerställa att lansering av nya produkter kan ske med hög kvalitet både i avseende tid och funktion. Vi har ett generellt behov av mer resurser inom all mjukvaruutveckling vilket betyder att du ofta också kommer jobba inom produktutveckling. Du ingår i ett team om 10 personer där du till stor del kommer att jobba tillsammans med två andra mjukvaruutvecklare. Tjänsten kan till viss del anpassas beroende på kompetens och tidigare erfarenheter. Du blir delaktig i att: -Utveckla och implementera testprocesser och system för nyutvecklade- samt befintliga produkter. -Mjukvaruutveckling. -Driva industrialiseringsprocessen av nyutvecklade produkter. -Kontakten med underleverantörer för att implementera nya produkter eller förbättra befintliga produkter och processer. -Framtagning och underhåll av produktionsdokument såsom test- och monteringsinstruktioner. På mjukvarusidan använder vi:
•C för inbyggda system i alla lanserade produkter.
•C++ för mjukvara
•C# används för kundapplikationer och servicemjukvara (WPF XAML)
•LabView används för kalibrering och test i utveckling, produktion och service.
•MySQL och Microsoft SQL för produktions- och testdata. Framåt planerar vi:
•Nya produkter främst baserade på embedded Linux. Det pågår ett koncerngemensamt arbete att utveckla gemensamma bibliotek för användning av Yocto. Där kommer vi bland annat använda olika verktyg för inbyggd och webbaserad HMI. T.ex. QT, XML och HTML.
•Våra manualer skrivs i XML och kommer i vissa fall laddas in i produkterna och presenteras med inbyggd webläsare eller annan mindre resurskrävande mjukvara.

Din profil
För att passa in rollen är du självgående, har hög arbetskapacitet och gillar att få och ta mycket ansvar. Du motiveras av att vara en viktig kugge för hela företaget och ständigt utveckla våra processer. Dina kontaktytor är många, både internt och externt, därav gillar du att vara kommunikativ, pedagogisk och har förmågan att bygga långsiktiga relationer. Vi ser även att du har ett brinnande intresse för teknik, är nyfiken rent generellt och ständigt på jakt för att lära dig mer. Du har en ingenjörsutbildning med inriktning mot test och mjukvara samt några års erfarenhet från liknande uppgifter. Mer konkret ser vi att du:
• Är skicklig på att dokumentera krav, metoder och resultat löpande. På ett pedagogiskt sätt kan beskriva metoder för test och tillverkning så att våra underleverantörer får förutsättningar att göra ett bra jobb.
• Strukturerad kring att driva interna utvecklingsprojekt och delprojekt
• Process- & flödestänk speciellt kring industrialisering & processutveckling Du har kunskap i för tjänsten relevanta språk och tekniker. Dina kunskaper i engelska är goda – både i tal och skrift, tyska är meriterande Hos oss får du ett ansvarsfullt arbete och i en roll som är en viktig del för att vi tillsammans skall lyckas med vårt uppdrag. Då du kommer in i ett team om 10 personer, med en härlig och familjär stämning så lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Här värdesätter vi och hjälper varandra. Vi lyssnar på varandras tankar och idéer och uppmuntrar initiativ.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan på www.skill.se. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Helena Borg Hartwig, 013-495 89 52 alt helena.borg.hartwig@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och Skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

4469

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till