Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Terminaldragtrucks förare - krav D2 jobb i Härryda på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Terminaldragtrucks förare - krav D2 på Uniflex

Terminaldragtrucks förare - krav D2

Uniflex Härryda, Västra Götalands län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker till vår uthyrningsverksamhet en erfaren truckförare. Tjänsten är på heltid och kommer att starta omgående. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till kund. För att vara aktuell för denna tjänst krävs att du har en bred erfarenhet av truckkörning och behörighet upp till D2. Meriterande är om du har vana att köra rancheringstruck/terminaldragtruck och har kört truck på utelager tidigare. Arbetsdagarna är förlagda mån-fre men helger kan även förekomma. Arbetstiderna är förlagda på två olika skift: •Kväll 14-18 •Natt 22-06 Ange gärna i ansökan om de är ett specifikt skift som ansökan gäller.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är självständig i din roll som lagerarbetare/truckförare. Du skall vara van att ta egna initiativ och ha en vilja att utvecklas som person och i din roll som truckförare. Vår kund värderar engagemang, lojalitet och stor arbetsvilja. Vidare ser vi gärna att du är noggrann och ansvarstagande, snabblärd och driven. Arbetet kan i många fall vara tungt vilket ställer krav på god fysik. Ytterligare krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska. Är du rätt person för denna tjänst? Skicka din ansökan redan idag. Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Terminaldragtrucks förare - krav D2
Uniflex Härryda Heltid
Lagerarbetare med truckkort A+B sökes till vår kund i Enköping
Uniflex Enköping Heltidsanställd
Söker centerless slipare till Kungsör
Uniflex Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 54979