Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Terminalarbetare till kund jobb i Malmö på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Terminalarbetare till kund på Randstad AB

Terminalarbetare till kund

Randstad AB Malmö, Skåne län Deltid


arbetsbeskrivning.

Just nu söker vi terminalarbetare till vår kund i Arlöv. Terminalarbete är jobbet där du får ansvara för pakethantering och sortering. Du kanske stimuleras av högt arbetstempo och har god fysisk hälsa? Då kan detta vara jobbet för dig, välkommen med din ansökan redan idag! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete. 


ansvarsområde.

Som terminalarbetare kommer du ha ansvar för pakethantering och sortering. I det dagliga arbetet kommer planering, problemlösning och ansvar vara viktiga faktorer. Vår kund har ett behov av stresståliga och arbetsvilliga terminalarbetare med start omgående. För att vara aktuell bör du vara tillgänglig 3-4 dagar i veckan. 


arbetstider.

Detta uppdrag är via Randstad och förväntas starta omgående. Vi ser att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, detta kan vara i form av studier eller annat arbete. 
Arbetstiderna är dagtid under vardagarna. 


kvalifikationer.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av terminalarbete och är van vid den miljön. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil då det finns begränsade möjligheter med kollektivtrafik till vår kund. 

Som person ser vi att du har en positiv inställning, är driven, noggrann och tillmötesgående. De personliga egenskaperna är viktiga för oss och vår kund.  

För att vara aktuell för uppdraget ser vi att du har: 

  • En annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller ett annat arbete på minst 50% 
  • Körkort, tillgång till bil 
  • Tidigare erfarenhet av terminalarbete och är van vid att arbeta med kort varsel
  • Goda kunskaper i det svenska språket, tal och skrift
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

2021-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Melinda Nilsson. Senior konsultchef. [ Email address blocked ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201355727