Jobbet Terminalarbetare till Kärra Terminal! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Terminalarbetare till Kärra Terminal! publicerad av TEMP TEAM Sverige AB

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra på en terminal? Vi söker just nu efter någon som kan hoppa in omgående på ett uppdrag hos vår kund Kärra terminal!

Rollen
Som Terminalarbetare hos vår kund kommer du att jobba med containerlossning samt truckkörning. God fysik är en fördel då det kan förekomma tunga lyft.
Arbetet är dagtid 7-16
Tillträde: Omgående

Som inhyrd TEMP-TEAM konsult omfattas du av gällande kollektivavtal.


Din profil
För denna tjänsten krävs att du har:

• annan huvudsaklig sysselsättning på 50 %, det vill säga att du antingen studerar, har ett annat deltidsarbete, professionellt idrottskontrakt t.ex. Har du ingen annan huvudsaklig sysselsättning är du ej aktuell för dessa tjänster då dem inte är på heltid.
• truckkort är meriterande

Vi ser gärna att du har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet inom ett relevant område, men viktigast är dock att du har den rätta inställningen! Du är en person med 'det fixar jag-attityd'. Du kan ta instruktioner på plats och arbeta självständigt såväl som i grupp och framför allt tycker du att det är viktigt att göra ett bra jobb!


Intresserad?
Är du redo att anta utmaningen och skaffa dig praktisk erfarenhet vid sidan om dina studier? Sök då redan idag via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.Kontaktperson(er)
Hanie Jadidi
0708-58 55 10

Anställningsomfattning
Deltid

Anställningsform
Timanställning

Publiceringsdatum
2019-02-11

Referens

1810

Om företaget

I närmare 40 år har vi på TEMP-TEAM framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Genom våra etablerade nätverk får vi kontinuerligt in nya uppdrag som spänner sig över flertalet branscher och yrkeskategorier.

Arbetet är en stor del av livet, därför är det viktigt att man gör det man trivs med. Samspelet mellan rätt miljö, kollegor och motivation bidrar till att man prestera sitt bästa – och mer därtill. På TEMP-TEAM lägger vi stor vikt vid att matcha dig med kundföretaget för att säkra en hållbar lösning. Vi har både bemanning och rekryteringsuppdrag inom flertalet yrkesområden, så oavsett om du är anställd, mellan två arbeten eller söker extra jobb så är TEMP-TEAM din ideala partner i sökandet efter ditt nya jobb.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till