Jobbet Terminalarbetare sökes för morgonarbete nu och i sommar! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Terminalarbetare sökes för morgonarbete nu och i sommar! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Örebro
0,00kr/ år
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Vill du dryga ut kassan med ett aktivt sommar och extrajobb morgontid? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och vi söker nu för deras räkning ett antal personer som vill arbeta extra på deras terminal i Örebro, framförallt under sommaren.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara paketsortering vid lastning och lossning av lastbilar. Behovet är måndag-fredag kl 05:30-08:30. Vi vill att du ska kunna arbeta ca 2-3 dagar/vecka. Du kommer vara anställd av Student Consulting och ha din arbetsplats hos kund. Uppdraget kommer att pågå under hela sommaren med möjlighet att börja arbeta extra redan nu.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten:
- att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
- att du kan arbeta 2-3 dagar/vecka, måndag till fredag
- att du klarar av ett fysiskt tungt arbete

Vi ser även att du är en flexibel person och har förmågan att prioritera och planera din egen dag. Du är effektiv, stresstålig och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Det är meriterande, men inte ett krav, om du har arbetat på lager tidigare.
Då våran kund är en bit utanför stan är det bra om du har körkort och tillgång till bil.

Är du den vi söker?
Skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande intervjuer och urval

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41296

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Transport - lager - logistik - Örebro).