Jobbet Terminalarbetare på välkänt logistikföretag för kortare uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Terminalarbetare på välkänt logistikföretag för kortare uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Mölndal

Arbetsbeskrivning

Är du en van truckförare som uppskattar en fartfylld arbetsplats där det ständigt är saker på gång? Är du en person som känner att nattarbete är är något du kan kominera med dina studier under en period, då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en terminalarbete för ett uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg. Vår kund är ett mycket stort och välkänt logistikföretag. De är en av Sveriges största arbetsgivare.

Arbetsuppgifterna innebär truckkörning på vår kunds terminal. Detta kräver en person som är noggrann och trivs på en tempofylld arbetsplats. Som person är du en lagspelare och trivs i att samarbeta och skapa en bra stämning tillsammans med dina kollegor på arbetsplatsen. Arbetet är fysiskt och det är viktigt att du är bekväm med att jobba med kroppen.

Uppdraget är på heltid under perioden 16 november - 9 januari med eventuell chans till att fortsätta arbeta extra efter periodens slut. Arbetstiderna är förlagda måndag- fredag 00.00 - 07.45.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst 6 månaders erfarenhet av truckkörning. Du är alert, noggrann och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt.

Du som söker denna tjänst är en person som tar stort ägandeskap och ansvar för din egen utveckling. Du är en glädjespridare som tar ditt arbete på största möjliga allvar.

Som konsult är man ambassadör och ansiktet utåt för StudentConsulting på kundarbetsplatsen. Vi söker därför dig som lever upp till våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. Vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål genom att arbeta smart, effektivt och med stor passion för vårt arbete.

Du behöver vara flytande i svenska i tal och skrift.

Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund som uthyrd konsult.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55097

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till