Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Terminalarbetare på heltid sökes till välkänd terminal i Malmö! job in Malmö at StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Terminalarbetare på heltid sökes till välkänd terminal i Malmö! på StudentConsulting

Terminalarbetare på heltid sökes till välkänd terminal i Malmö!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du redo för en ny utmaning? Har du erfarenhet av terminalarbete och en en fena på att köra truck? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en kugge i en fraktkedja där de ombesörjer att lasta och lossa import- och exportgods. Deras ansvar omfattar allt från lastsäkring av frakten, hantering av farligt gods och pall-byggen. Deras kunder är speditörer och flygbolag.

Som terminalarbetare hos vår kund jobbar du med varierande arbetsuppgifter; du tar hand om inkommande försändelser från både flyg samt lastbil och sköter tillsammans med resten av teamet hela arbetsprocessen fram till lastning och lossning. Du jobbar i tätt samarbete med resten av gruppen i ett periodvis högt tempo.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara truckkörning, lastning och lossning av gods, pallbyggning, märkning och inventering, scanning och ompaketering av gods. Arbetspassen består av tvåskiftsarbete med vissa helger.

Detta söker vi:

Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet från lager/terminal. Det allra viktigaste för att lyckas i tjänsten är din inställning och vilja att göra ett bra jobb! Vi tror att du som söker är arbetsvillig och inte rädd för att ta i när det behövs. Du är stresstålig och motiverad att arbeta snabbt och effektivt.
Krav för tjänsten är truckkort A+B samt erfarenhet av att köra motviktstruck. Det kan både bli aktuellt med direktrekrytering till vår kund samt inhyrning, dvs att du anställs av StudentConsulting men uthyrd på heltid till vår kund.

Tjänsten har för avsikt att starta så fort som möjligt, tveka där inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med både urval och digitala intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Terminalarbetare på heltid sökes till välkänd terminal i Malmö!
StudentConsulting Malmö Heltid
Microbiologist
Poolia Skåne län - Lund Heltidsanställd
Ej angett
Intresseanmälan för kommande uppdrag som orderhandläggare i Malmö!
Poolia Skåne län - Malmö Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 57917