Jobbet Terminalarbetare på Arlanda flygplats har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Terminalarbetare på Arlanda flygplats publicerad av StudentConsulting

Heltid
Sigtuna
0,00kr/ år
17 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Tycker du om att arbeta fysiskt och under högt tempo? I rollen som terminalarbetare kommer du att arbeta med att hantera och lasta bagage ombord på flygplan på Arlanda flygplats. Om du tycker detta låter spännande så se till att sök!

Information om uppdraget:

Tänk dig atmosfären på Arlanda, resenärer är glada och förväntansfulla för att de ska resa iväg på semester med SAS. De checkar in sitt bagage och går och väntar tills det är dags för boarding. Samtidigt som resenären sitter och väntar transporteras bagaget vidare på olika band för att till slut komma fram. Då ska resenärernas bagage lastas på olika vagnar och sedan transporteras ut till flygplanet för att lastas på. Som terminalarbetare, eller flygplanslastare som även kallas, så kommer detta vara dina arbetsuppgifter!

För SAS Ground Handlings räkning söker vi nu personer som vill arbeta som flygplanslastare på terminalerna på Arlanda flygplats. För att trivas i rollen ska du kunna klara av att lyfta resenärernas bagage och se till att de kommer på rätt plan till rätt destination. Du ska gilla att arbeta under högt tempo och under bestämda tidsramar då SAS har många avgångstider varje timme. Flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar både under veckodagar och helger. Därför är det av stor vikt att du kan ta dig till Arlanda Flygplats under flexibla tider.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd av SAS Ground Handling. SAS erbjuder många internutbildningarna och möjligheten att vidareutvecklas inom företaget. Tjänsten är på 75% där du har mycket goda möjligheter att arbeta heltid! Beräknat startdatum är 17 augusti.
Tycker du tjänsten låter spännande? Se till att sök direkt då det finns begränsat antal platser på kursen! Intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i god fysisk form då arbetet inkluderar många tunga lyft. Du bör vara ansvarstagande, stresstålig och gilla att arbeta i grupp. Du är flexibel och initiativrik med en positiv inställning till förändringar. Då arbetstiderna är varierande är det viktigt att du är en energifylld person oavsett tid på dygnet.

Vi ställer följande grundkrav för tjänsten:
- Treårig gymnasieexamen (minst 2250 godkända poäng)
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
- Godkänt belastningsregister från Polisen
- Körkort av minst klass B
- Kunna genomföra ett alkohol- och drogtest utan anmärkningar senare i processen
- Det är mycket meriterande om du kar körkort av klass C
- Kunna visa upp intyg och dokument på vad du gjort från 2013

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41969

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Truckförare sökes till lager i Spånga! Stockholm StudentConsulting
Vi söker Lagerarbetare Stockholm Team-Builder Rekrytering och Bemanning AB
Byggstädare Stockholm Team-Builder Rekrytering och Bemanning AB
Vikarie på vuxenutbildning Stockholm Vikarie Direkt
OPERATIV SITE SUPERVISOR Enköping Knapp AB
Truckförare till Norra Stockholm sökes! Stockholm Aditro Logistics
Arbeta på MTR Stockholm MTR Nordic
Specialistsäljare till Schneider Stockholm Säljpoolen
Truckförare till lager i Jordbro Stockholm StudentConsulting
Godsmottagare till vår kund i Järfälla Stockholm Aditro Logistics

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Transport - lager - logistik - Sigtuna).
Du kan avregistrera dig när som helst.