Jobbet Terminal- och lagerarbete för dig som studerar! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Terminal- och lagerarbete för dig som studerar! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som studerar och vill ha ett extrajobb inom lager på kvälls- och nattid hos vår kund nära Sturup. Är du en självständig och ansvarstagande person? Trivs du med fysiskt arbete? Läs då vidare här!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett globalt företag med ett av världens mest kända och beundrade märken. De är världens största expresstransport- och paketleveransföretag, och dessutom en ledande leverantör av specialtransporter, logistik-, kapital- och e-handelstjänster. Varje dag hanterar de ett flöde av varor, pengar och information i mer än 200 länder och områden världen över.

Arbetsuppgifterna inkluderar främst på- och avlastning av paket i terminalen, paketscanning och paketsortering. Du kommer läras upp på en station i taget och utvecklas för att ta del av hela kedjan. En närmre introduktion sker på en vecka och inkluderar praktisk och teoretisk information, därefter sker arbetet i början tillsammans med kollegor och arbetsledare för bästa upplärning. Arbetet är förlagt över natten mellan 02:45-08:00. Vi ser även att du är intresserad av att gå på kvällspassen efter ett tag och kan variera mellan att arbeta kväll och natt.

Eftersom vår kund arbetar i samarbete med flygtrafik så kommer eventuellt säkerhetsklass 3 genomföras senare i processen.

Du blir anställd som konsult hos StudentConsulting och utför arbetet hos vår kund!

Detta söker vi:

För tjänsten krävs det att du studerar på minst 50% och kan avsätta 2-3 kvällar/nätter i veckan för arbete.

Det är ett krav att du har körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen då kollektivtrafiken är begränsad. Det finns goda parkeringsmöjligheter.

Erfarenhet av lager eller terminal sedan tidigare är meriterande, men din vilja att arbeta är det viktigaste! Vi ser gärna att du är initiativ- och ansvarvarstagande, självständig och handlingskraftig i arbetet.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, därför ser vi gärna din ansökan redan idag! Tjänsten planeras tillsättas omgående.

Sökord: Nattjobb, Lagerarbete, Terminal, Lager, Extrajobb

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53761

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till