Jobbet Telematch söker duktiga produktrådgivare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Telematch söker duktiga produktrådgivare! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du lösningsorienterad och trivs med att hjälpa människor? Vill du arbeta i en spännande miljö inom ett växande företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Telematch kund är ett kommunalägt aktiebolag som driver, utvecklas och skapar en framtidssäker, hållbar och kostnadseffektiv fiberinfrastruktur. De är en innovativ aktör som ligger i framkant inom telekombranschen, drivs med en stark entreprenörsanda och är inne i en stark expansionsfas.

Du kommer i denna roll att få arbeta med dator och telefon som största verktyg, att ta emot samtal från kunder som har problem med deras fibernätverk. Du kommer i rollen att få arbeta operativt med att vägleda intressenterna med råd och information gällande företages produkter och dess användningsområden. I arbetet kommer du på daglig basis att få vara behjälplig i val av bredbandstjänster samt agera supportande vid behov. Vidare kommer dina arbetsuppgifter att bestå av:

- Orderhantering
- Uppföljning och bevakning
- Felsökning
- Installation och reparation
- På-plats service
- Teckna avtal
- Interna och externa stöd- och serviceåtaganden
- Eventåtaganden

I din roll som produktrådgivare kommer du kommer även sköta det administrativa kring uppföljning osv. Du kommer att gå en grundlig introduktion om företagets verksamhet samt om dess tjänster innan du går in i din nya roll. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Detta söker vi:

Uppdraget är en heltidstjänst med start per omgående och löper tillsvidare med viss hänsyn till uppsägningstid. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställd av Telematch men att vi på Studentconsulting sköter rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är varierande vecka för vecka då varannan vecka innebär arbete mellan 8-17 och övriga veckor har arbetstiderna 11-20.

Vi söker dig som har avslutat din gymnasieutbildning, har du en utbildning med teknisk bakgrund är det meriterande. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom service eller med kundkontakt. Det är ett krav att ha B-körkort då du eventuellt behöver åka ut till kunderna. Det viktigaste för vår kund är hur du är som person, vi söker därför dig som har ett vänligt tillvägagångssätt, är pålitlig och pedagogisk. Vidare söker de dig som är duktig på problemlösning, är strukturerad, noggrann och självgående. Urval sker löpande och tjänsten tillsätt så fort vi hittat rätt kandidat. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42447

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Butikschef inom hemelektronik - Stockholm Stockholm Retail Knowledge
AML Advisor till bank Stockholm SJR AB
Junior redovisningsekonom till Eniro! Stockholm Academic Work
Junior Strategisk Inköpare till Alstom Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.