Jobbet Telefonister som vill vara en del av en nysatsning i Kalmar! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Telefonister som vill vara en del av en nysatsning i Kalmar! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Kalmar
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

StudentConsulting söker dig som vill vara med i Ahlsells nya rikstäckande satsning av telefonister i ett centralt team med bas i Kalmar.

Information om uppdraget:

Tillsammans med Ahlsell letar vi efter nya medarbetare som brinner för kundservice.

Som telefonist är din uppgift att på ett effektivt och tydligt sätt med hög servicenivå hjälpa den inringande kunden till rätt person eller funktion inom företaget. I teamet servar man samtal från hela Sverige.

Som person är du ansvarstagande, driven och flexibel. Du trivs i ett klimat med högt tempo. Vidare är du serviceminded och prestigelös. Du tycker om att arbeta i team mot uppsatta mål och driva arbetet framåt, tänka lösningsorienterat och bidra med positiv inställning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten brinner du för kundservice och kontakt med människor. Du har erfarenhet av service sedan tidigare, gärna som kundtjänstmedarbetare, telefonist, butikssäljare eller motsvarande. Du innehar fullständig gymnasiekompetens, talar och skriver svenska obehindrat och har god datorvana.

Har du erfarenhet från växelsystemet CallGuide/Telia Touchpoint Plus så är det meriterande.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir tillsvidareanställd hos Ahlsell med placering i Kalmar. Arbetet är förlagt till kontorstid, måndag-fredag och de tillämpar fast månadslön.

Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting och frågor angående processen hänvisas till ansvarig rekryterare: amelie.aronsson@studentconsulting.com
Tillsättning sker löpande. Tveka inte att söka redan idag!
Vill du vara med på en spännande resa med ett växande företag?

Om arbetsgivaren:

Ahlsell är Sveriges ledande distributör med heltäckande sortiment inom installationsområdet och med starka positioner inom samtliga produktområden. Vi erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, el, verktyg & maskiner, kyl, bygg, VA, förnödenheter och personlig skyddsutrustning.
Med drygt 3 300 medarbetare i Sverige i över 100 butiker förverkligar vi varje dag svårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41415

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Kalmar).