Jobbet Telefonist sökes för kortare uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Telefonist sökes för kortare uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en serviceminded och flexibel person som trivs med att prata i telefon? Nu har du chansen att jobba heltid som telefonist under en kort period i mars!

Information om uppdraget:

Vi söker en person som vill jobba som telefonist under perioden 5-23 mars. Dina arbetsuppgifter kommer vara att ringa till kunder som ska på en stor elmässa i Stockholm och säkerställa att de har allt under kontroll inför sitt deltagande.

Arbetstiderna är Måndag: 09:00-17:00
Tisdag-fredag: 08:00-16:00

Du kommer att sitta på vår kunds kontor i Västra Frölunda.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social, utåtriktad och som trivs med telefonen som främsta verktyg. Vidare ser vi att du är självgående då arbetet stundtals kan vara monotont. Telefonvana är meriterande men inget krav. Har du dessutom kunskap inom elbranschen samt vana i excel är det ett stort plus!

Låter detta som något för dig? Sök redan idag då intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40914

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Tech Lead till Findwise Göteborg Wise IT
Systemutvecklare till CANEA,Göteborg Göteborg Intenso Teknikrekrytering
Supporttekniker Göteborg Atea
Utbildare till YH-skola Göteborg Xllnc advice recruitment AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Göteborg).