Jobbet Tekniskt säljstöd till Bravida Fire & Security i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tekniskt säljstöd till Bravida Fire & Security i Stockholm publicerad av Bravida

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av säkerhetsbranschens bästa säljorganisation? Är du ett lösningsorienterat säkerhetsproffs som gillar ordning och reda? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Tekniskt säljstöd till Bravida Fire & Security i Stockholm. På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi fler erfarna medarbetare till vårt affärsstöd i Stockholm.Om jobbet

Rollen som tekniskt säljstöd på Bravida innebär att du ansvarar för ta fram tekniska lösningar, konstruktioner och kalkylunderlag till framförallt säljare och BID managers. Du kommer även ansvara för viss egen försäljning mot befintliga kunder.

Du kommer att vara en del av ett team bestående av kunniga experter inom inbrottslarm, passerkontroll, brandlarm, CCTV och lås som vet vad kvalitet och kundnöjdhet innebär. På Bravida Fire & Security har vi god sammanhållning och hjälps åt att arbeta mot samma mål. Vi tycker också det är viktigt med kompetenshöjning och arbetar för att samtliga medarbetare ska ha rätt förutsättningar att utföra sina uppdrag på bästa sätt. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:

  • Självständigt genomföra behovsanalyser och inhämta kravspecifikationer
  • Ta fram konstruktioner för olika typer av brand och säkerhetssystem
  • Kalkylera och offerera
  • Förhandla med leverantörer och underentreprenörer

Du kommer med din breda erfarenhet att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Vi jobbar med alla typer av säkerhetssystem och arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med många olika typer av kunder.Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom brand eller säkerhet alternativt el/svagström och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Det är meriterande om du är behörig ingenjör brand-, inbrottslarm, CCTV eller lås. Det är viktigt för oss att du är resultatorienterad och brinner för att leverera högsta kvalitet. Som person är du en positiv lagspelare med öppet sinne, motivation och driv. Du trivs med ansvar och är noggrann och lösningsorienterad. B-körkort är ett krav.

Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning. 

Bravida eftersträvar mångfald och vi värdesätter en jämn könsfördelning.Vad erbjuder vi dig?

Som en del i vår försäljningsorganisation får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta med avancerade projekt i teknikens framkant. Hos oss får du vara del av ett växande företag med en spännande framtid där du har möjlighet att påverka.

Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling inom teknik och försäljning där vi bl.a. tillhandahåller utbildningar genom vår interna Bravidaskola och hos externa leverantörer. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2020-01-31.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Referens

4382

Om företaget

Vi på Bravida är mästare på el, vs, ventilation och mycket annat. Vill du bli en av oss? Då har du hittat rätt. Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom el, vs och ventilation i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Olika kunskaper – större möjligheter

På Bravida är vi drygt 9 500 personer som jobbar tillsammans. Vi är montörer, servicetekniker, projektledare, serviceledare, kalkylatorer, chefer, affärsutvecklare, ekonomer – som alla är proffs inom sina områden. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget

På Bravida jobbar vi som ett team. Vi har det kul tillsammans på jobbet och tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget. När du som medarbetare trivs på jobbet kan vi skapa stora resultat – tillsammans.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till