Jobbet Tekniskt kunnig teamledare / montör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tekniskt kunnig teamledare / montör publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Teknik teamledare med för ett längre bemanningsuppdrag i Arboga.

Vill du arbeta i en platt organisation som präglas av teamanda och en positiv stämning? För dig som är händig och har ett intresse för finmekanik och teknik/ el har vi nu en spännande roll att ta del av. Det är en nyckelroll i ett företag i tillväxtfasen med stora möjligheter till anställning hos vår kund. Då det är ett ungt företag med stora ambitioner finns det utmärkta möjligheter till att påverka och bredda din roll.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får en spännande roll på ett ungt och dynamiskt företag med världsledande produkter. Som konsult har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet och lära dig av dina kollegor.

Vidare har du möjlighet att utveckla ditt kontaktnät och därmed skapa fler karriärmöjligheter samtidigt arbetar du tryggt med kollektivavtal och får ta del av förmåner som försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att leda ett mindre team med engagerade och positiva kollegor. Som teamledare får du en nyckelroll med breda arbetsuppgifter.

  • Leda och fördela arbetet i tillverkningen.
  • Montering 
  • Inköp av material samt bokning av transporter
  • Slutprovning av produkter

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Samarbete med underleverantörer i både Sverige och i utlandet. Du kommer till en platt organisation med goda utvecklingsmöjligheter. Där du har chansen att forma din roll och bidra till företagets fortsatta utveckling med dina unika kompetenser. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som teamledare. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. För att trivas i rollen så gillar du att bygga saker och har ett intresse för el- och elektronik.

Som person har du en positiv attityd och är noggrann. Vidare så är du innovativ och har lätt för att skapa kontakt med andra människor.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

0056D7908E454610AE80DB44B19FDDF3

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till