Jobbet Tekniskt kunnig projektledare/administratör till Siemens i Finspång har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Tekniskt kunnig projektledare/administratör till Siemens i Finspång publicerad av Skill

Heltid
Finspång
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att utveckla nya serviceprodukter för Siemens eftermarknad och även arbeta med underhåll av befintliga produkter. Stor del av det här arbetet kommer ske i ett hos Siemens nyutvecklat databasverktyg och i uppgifterna ingår det också att kontinuerligt jobba med och förbättra detta databasverktyg. Det finns en betydande långsiktighet i det här bemanningsuppdraget då Siemens ser att den här tekniskt kunniga administratören kommer ta ett ansvar för verktyget och vara den person som organisationen kan vända sig till i frågor kring detta. I din administrativa roll kommer du även formulera dokumentation kring dessa serviceprodukter och arbeta med kvalitetsproblem relaterat till dessa produkter. Det är din uppgift att ansvara för att hållbarheten i produkterna efterföljs och sträva efter serviceprodukternas tillgänglighet genom hela processen. Till detta hör även förenliga uppgifter så som att hantera och lösa felrapporter och tekniska förfrågningar inom ditt ansvarsområde. Även att arbeta aktivt med ständigt förbättringsarbete inom er avdelning och även förbättringar av serviceprodukterna för att eftersträva effektivitet och värdeskapande i hela kedjan.

Din profil
Med anledning av ovanstående arbetsuppgifter söker vi en tekniskt kunnig person vars specialitet är nätverksskapande och goda färdigheter i att inhämta och sammanställa kunskap. Självklart ser vi på det sättet att du har erfarenhet av tidigare yrkesroller och arbetsuppgifter sedan tidigare. Du har relevant teknisk utbildning förslagsvis inom maskinteknik, datateknik, elkraft eller liknande.

Ansökningsförfarande
Initialt är detta ett konsultuppdrag via oss på SKILL men det finns goda möjligheter att senare gå över till kund. Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Fredrik Löfgren på 011-19 94 73 eller fredrik.lofgren@skill.se Väl mött med din ansökan!

Referens

3432

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Finspång).
Du kan avregistrera dig när som helst.