Jobbet Tekniskt intresserad person sökes till tjänst på heltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tekniskt intresserad person sökes till tjänst på heltid! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du tekniskt intresserad, noggrann och tycker om att träffa nya människor? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en person som vill jobba heltid som temperaturmätare. Du kommer att åka runt till olika privatpersoner, jobba med att mäta temperaturen i lägenheterna och sedan logga dessa digitalt. Du kommer alltså att ha ansvar för det som berör mätningarna, insamling av nycklar etc. Arbetet sker runt omkring i Stockholm och det är meriterande om du har körkort då du ska ta dig runt till bostäderna på ett smidigt sätt.

Tjänsten är på heltid och pågår från mitten av november till mitten av mars. Arbetstiderna kan komma att variera men är belagda mellan 7-17.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är händig och har ett intresse för teknik. Som person är du ansvarstagande, noggrann och har lätt att prata med folk. Då arbetet är belagd i privatpersoners bostäder är det en självklarhet att du är serviceminded och ordentlig då du hanterar människors privata egendomar.

Välkommen med din ansökan, vi kallar till intervjuer löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50830

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till