Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Tekniskt intresserad montör sökes! jobb i Landskrona på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Tekniskt intresserad montör sökes! på Uniflex

Tekniskt intresserad montör sökes!

Uniflex Landskrona, Skåne län Heltid
Jobbeskrivning
Är du en driven person som är sugen på att arbeta inom en bransch som formar en gemensam hållbar framtid? Nu har du chansen att bli en del av Faiveley Transport, en av de ledande aktörerna på järnvägsmarknaden! Faiveley Transport Nordic AB grundades för 100 år sedan och är numera världsledande leverantör av blockbromsar och bromsregulatorer som exporteras världen över! De genomför dessutom olika typer av service och förbättringsprojekt på många av de nordiska tågtyperna med fokus på bromssystem, dörrsystem, luftkonditioneringssystem, koppel samt elektronik.

Personliga egenskaper
Vi söker en montör som är praktiskt lagd med stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du monterat, byggt eller skruvat mycket tidigare och känner dig bekväm med att använda olika typer av verktyg. Troligen har du en relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom arbetsområdet. Vi lägger stor vikt på personliglämplighet då rätt kandidat kommer erhålla utbildning på plats. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och självständig. Då man ofta arbetar ihop med kollegor i grupp är det viktigt att man är kommunikativ och fungerar väl i gruppdynamik. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av montering av bromsprodukter. Det kan förekomma olika typer av monteringsjobb längs med hela processen. I arbetsprocessen finns manualer att tillgå därför är det ett stort plus om du stött på ritläsning i tidigare arbeten. Därtill krävs det att du har god förståelse i engelska då de flesta manualer, ritningar och instruktioner är på engelska. Datorvana är ett krav då man arbetar i företagets interna ordersystem. Meriterande är det om man har erfarenhet av Excel och Word.


Rätt kandidat kommer att bli anställd hos Uniflex bemanning och uthyrd till kundföretaget. Arbetsort är Landskrona och arbetstider kommer vara förlagda dagtid med viss möjlighet till 2-skift. Tjänsten är med start omgående och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, välkommen in med din ansökan redan idag!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55809